Vengriyacha go’shtli quymoqlar
Masalliqlar:
-
100 gramm makkajo'xori kraxmali
-
1 ta tuxum
-
100 millilitr sut
-
100 millilitr sovuq suv
-
1-2 osh qoshiq zaytun moyi
-
1 choy qoshiq shakar
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
Asosiga
-
500-600 gramm qiyma
-
150 gramm piyoz
-
1 osh qoshiq zaytun moyi
-
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni
-
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
-
ta'bga ko'ra tuz
Yo’nalishlar
Quymoqlar – Vengriyaning eng sevimli taomlaridan biri bo’lib, u yerda quymoqlarni juda yupqa qilib pishirib ichiga turli xil asos solib iste’mol qilishadi.
Sizlarga klassik uslubdagi Vengriyacha shirin bo’lmagan, go’shtli quymoqni taklif etamiz.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
100 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 ta tuxum | |
100 millilitr sut | |
100 millilitr sovuq suv | |
1-2 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 choy qoshiq shakar | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
Asosiga |
|
500-600 gramm qiyma | |
150 gramm piyoz | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
ta'bga ko'ra tuz |
Quymoq tayyorlaymiz
Quymoq uchun mo'ljallangan barcha masalliqlarni chuqur idishga solib, aralashtiramiz. Xamirimiz quyuq bo'ladi.
Tovaga ozroq yog' suritib, yupqa quymoqlar pishirib olamiz
Muhim: Har safar tovaga quymoq quyganingizdan so'ng, xamirni aralashtirib turing.
Asosini tayyorlaymiz
Piyozni mayda to'g'rab, 3-4 daqiqa zaytun moyida qovurib olamiz. So'ngra qiyma va ziravorlar qo'shib aralashtiramiz.
7-8 daqiqa qovuramiz.
Masalliqlar:
100 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 ta tuxum | |
100 millilitr sut | |
100 millilitr sovuq suv | |
1-2 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 choy qoshiq shakar | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
Asosiga |
|
500-600 gramm qiyma | |
150 gramm piyoz | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
ta'bga ko'ra tuz |