Jem surtilgan biskvitli tort

Jem surtilgan biskvitli tort

Masalliqlar:

  • Asosiga:

  • Bezatish uchun:

Yo’nalishlar

Bugungi biskvitimiz tayyorlanilishi oddiy bo’lib, ko’p masalliqlarni talab qilmasada, ammo juda mazali chiqadi.

Bu pishiriq uchun kerak bo’ladigan jemni esa ta’bingizga qarab tanlashingiz mumkin.

Masalliqlar:

145 gramm un
25 gramm kraxmal
150 gramm shakar
70 gramm sariyog'
3 ta tuxum
1 choy qoshiq vanil shakari
bir chimdim tuz
Asosiga:
murabbo yoki jem
Bezatish uchun:
ta'bga qarab shakar upasi
Qadam 1
Tugllandi

Kerakli masalliqlarni tayyorlab olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Gaz pechini yoqib, qolipni yog'lab olamiz va un sepamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Idishga tuxum, shakar, tuz va vanil shakarini solib, yaxshilab ko'pirtiramiz. Massa oppoq holatga kirishi kerak.

Qadam 4
Tugllandi

So'ng un va kraxmalni elab solamiz. Qoshiq yordamida aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

So'ng eritilgan iliq sariyog'ni solib, aralashtiramiz. Darrov aralashtirib, qolipga solamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Gaz pechiga qo'yib, 30-40 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 7
Tugllandi

Biskvitni sovutib olamiz va teng 3 qismga bo'lamiz. Ikkita qavatiga esa murabbo yoki jemdan surtamiz.

Qadam 8
Tugllandi

Ustiga esa shakar upasi sepib bezatamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

145 gramm un
25 gramm kraxmal
150 gramm shakar
70 gramm sariyog'
3 ta tuxum
1 choy qoshiq vanil shakari
bir chimdim tuz
Asosiga:
murabbo yoki jem
Bezatish uchun:
ta'bga qarab shakar upasi
oldingi
Yangi karam va pishloqdan qilingan to’rtburchaklar
keyingi
«Beshamel'» qaylasi

Fikringiz