fbpx
Qiyma bilan to’ldirilgan bulg’or qalampirlari

Qiyma bilan to’ldirilgan bulg’or qalampirlari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tovuq go’shti va qo’ziqorin solib pishiriladigan bulg’orilar oddiy do’lmalarga nisbatan anchagina parhezbop hisoblanadi. Shunga qaramasdan ta’m va ko’rinish jihatidan ulardanda yaxshiroq bo’lib chiqadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 15 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
250 gramm tovuq filesi
400 gramm bulg'or qalampiri
100 gramm shampinyon
50 gramm pishloq
50 gramm smetana yoki shakarsiz yogurt
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugallandi

Tovuq go'shtini go'sht qiymalagichdan chiqarib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qo'ziqorinlarni mayda to'rtburchak qilib to'g'raymiz va qiymaga solamiz. Smetanani ham solib, tuz va murch sepamiz. Yaxshilab aralashtiirb olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Bulg'or qalampirlarini urug'chalaridan tozalab, yuvib olamiz. Ichiga qiymadan solib chiqamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Pishloqni qirg'ichdan chiqarib olamiz va bulg'or qalampirlarining ustidan sepamiz. 180 C darajada qiizgan pechga qo'yib, 30 daqiqa davomida pishirb olamiz.

Ustidan to'g'ralgan ko'katlardan sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 45 daqiqa
  • Portsiya 2
  • O’rtacha
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
250 gramm tovuq filesi
400 gramm bulg'or qalampiri
100 gramm shampinyon
50 gramm pishloq
50 gramm smetana yoki shakarsiz yogurt
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Xantalli sous bilan tortiladigan qarsildoq tovuq
keyingi
Gollandcha olmali keks

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.