fbpx
Bolalar oshxonada: Suli yormasidan tayyorlanilgan pechenyelar

Bolalar oshxonada: Suli yormasidan tayyorlanilgan pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Suli yormasi juda foydali mahsulot bo’lib, undan tayyorlanilgan pechenyelar juda mazali chiqadi. 

Bu pechenyelarni bugun bizlar emas, balki bolajonlarimiz pishirishadi. Kiring, ko’ring va baho bering!

 

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 25 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

100 hramm "Gerkules" nomli suli yormasi
100 gramm sariyog'
150 gramm shakar
25 gramm un
1 choy qoshiq qabartma
ta'bga qarab dolchin
tabga ko'ra tuz
Qadam 1
Tugallandi

Suli parchalarini blender idishiga solib, kukunsimon holatga keltiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Ustidan un, shakar, qabartma, dolchin va tuzni solamiz. Yaxshilab aralashtirib olamiz.

Pechenye qattiq bo'lib qolmasligi uchun ham unga qabartma solinadi.

Qadam 3
Tugallandi

Yumshagan sariyog'ni solib xamir qoramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Xamirdan yong'oq kattaligidek sharchalar yasab olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Ularni masofasini uzoqroq qilib, pergament qog'oz to'shalgan gaz pechi patnisiga teramiz.

Qadam 6
Tugallandi

200 C darajada qizdirilgan gaz pechida 12-15 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Pechenyelar pishgandan so'ng, sovutib so'ng issiq choy yoki kakao bilan iste'mol qilamiz. Yoqimli ishtaha!

Azizlar, barcha yangiliklardan birinchi xabardor bo'lishni istasangiz, unda hoziroq sahifamizning o'zbek tilidagi telegram kanaliga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

100 hramm "Gerkules" nomli suli yormasi
100 gramm sariyog'
150 gramm shakar
25 gramm un
1 choy qoshiq qabartma
ta'bga qarab dolchin
tabga ko'ra tuz
oldingi
Qovoqchadan tayyorlanilgan gazak
keyingi
Suli parchalaridan tayyorlanilgan kam kaloriyali pankeyklar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.