Pomidorli qaylada pishirilgan pishloqli teftellar
Masalliqlar:
-
700 gramm qiyma
-
100 gramm piyoz
-
3-4 tishcha sarimsoq piyoz
-
200 gramm shampinyon
-
100 gramm yong'oq
-
yarim bog' petrushka yoki kinza
-
1 ta tuxum
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
100 gramm motsarella pishlog'iyoki boshqa turdagi pishloq
-
qayla uchun
-
100 gramm piyoz
-
3 ta tishcha sarimsoq piyoz
-
300 gramm pomidor
-
400 millilitr pomidor sharbati
-
1 choy qoshiq quritilgan rayxon
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Agar quyuq taom bilan barchani hayratga solmoqchi bo’lsangiz, unda sizga»Pomidorli qaylada pishirilgan pishloqli teftellar» yordam berishi aniq.
Bu taom bilan siz taomnomangizni yanada boyitasiz. Tayyor taomning taxminiy narxi 70 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
700 gramm qiyma | |
100 gramm piyoz | |
3-4 tishcha sarimsoq piyoz | |
200 gramm shampinyon | |
100 gramm yong'oq | |
yarim bog' petrushka yoki kinza | |
1 ta tuxum | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
100 gramm motsarella pishlog'i | |
qayla uchun |
|
100 gramm piyoz | |
3 ta tishcha sarimsoq piyoz | |
300 gramm pomidor | |
400 millilitr pomidor sharbati | |
1 choy qoshiq quritilgan rayxon | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Piyoz, sarimsoq piyoz va shampinyonni mayda qilib to'g'raymiz. Yong'oqni maydalagichda kukun shakliga kelguncha maydalab olamiz.
Motsarella pishlog'ini 10-12 ta to'rtburchaklarga bo'lib, qiymani ham shuncha bo'laklarga ajratib olamiz.
Har bir qiyma bo'lagini qo'lda yoyib, o'rtasiga pishloqni qo'yamiz va dumaloq shakliga keltiramiz.
Chuqur tovaga o'simlik yog'ini quyib, qizdiramiz va teftellarimizni tova qopqog'ini yopgan holda 2 tomonlama (har bir tarafini 2 daqiqadan) qovuramiz.
Qayla tayyorlaymiz
Qayla uchun piyoz va sarimsoq piyozni 2 osh qoshiq o'simlik yog'ida shaffof tusga kirgunicha qovuramiz. Pomidorni qirg'ichdan chiqarib, piyozga qo'shib, 5 daqiqa qovuramiz.
So'ngra pomidor sharbati, rayxon va ta'bga ko'ra tuz va murch qo'shib qaynaquniga qadar olovda ushlab turamiz.
Masalliqlar:
700 gramm qiyma | |
100 gramm piyoz | |
3-4 tishcha sarimsoq piyoz | |
200 gramm shampinyon | |
100 gramm yong'oq | |
yarim bog' petrushka yoki kinza | |
1 ta tuxum | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
100 gramm motsarella pishlog'i | |
qayla uchun |
|
100 gramm piyoz | |
3 ta tishcha sarimsoq piyoz | |
300 gramm pomidor | |
400 millilitr pomidor sharbati | |
1 choy qoshiq quritilgan rayxon | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
2 Sharhlar Hide Comments
Juda zor va ajoyib taom retseptlar berib borilar ekan. Parxez stollari taomlaridan ham berib borsalariz.
Rahmat,fikringizni albatta inobatga olamiz!