Parhezbop vatrushka
Masalliqlar:
-
65 gramm makkajo'xorining uni
-
65 gramm guruch uni
-
300 gramm tvorog
-
2 ta tuxum
-
40 gramm sariyog'
-
bir chimdim tuz
-
150-200 gramm steviyayoki boshqa shakarni o'rnini bosuvchi mahsulot
Yo’nalishlar
Juda tez tayyorlaniladigan tvorogli pishirig’imiz parhez tutuvchi insonlar uchun maxsus: umuman shakar va un solinmagan bo’lib, shakar o’rniga shakarnini o’rnini bosuvchi mahsulotdan foydalanildi.
Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 29 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
65 gramm makkajo'xorining uni | |
65 gramm guruch uni | |
300 gramm tvorog | |
2 ta tuxum | |
40 gramm sariyog' | |
bir chimdim tuz | |
150-200 gramm steviya |
Tuxum oqini sarig'idan ajratib olamiz.
Sariyog'ni qirg'ichdan chiqarib, kattaroq tog'orachaga solamiz.
Ustidan un, steviyaning yarmi v tuz solib, qo'lda yaxshilab ishqalaymiz.
Tuxum sarig'ini solib, xamir qoramiz.
Alohida idishga esa tvorog, qolgan steviya va tuxum oqlarini solib, aralashtirib olamiz.
Qolipga sariyog' surtamiz, xamirli aralashmani 3/4 qismini sepamiz, ustidan asosni tekis qilib solamiz. Qolgan xamirni ustidan sepamiz.
Pishirig'izmini 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 30-40 daqiqa davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
65 gramm makkajo'xorining uni | |
65 gramm guruch uni | |
300 gramm tvorog | |
2 ta tuxum | |
40 gramm sariyog' | |
bir chimdim tuz | |
150-200 gramm steviya |