fbpx
Olchali shtrudel

Olchali shtrudel

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Olchali shtrudel – juda mazali desert bo’lib, ingichka xamir, olchaning nordon ta’mi va shakar upasining shirinligi – ushbu pishiriqni oilaviy choy ichishlar uchun juda mos qiladi.

Qolaversa, bunday shtrudelni hali illiqligida muzqaymoq bilan tortsa ham bo’ladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 40 000 so’m. *

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
1 stakan olcha
150 gramm shakar
250 gramm tayyor qatlama xamir
0,5 stakan yong'oq
1 osh qoshiq maydalangan suxari
0,5 osh qoshiq dolchin
1 osh qoshiq shakar upasi
Qadam 1
Tugallandi

Olchani yuvib, danagidan ajratamiz. Idishga solib, shakar solamiz va o'rtacha olovda qaynagunicha qaynatamiz. Sovutib, dolchin solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Xamirni 4 mm qalinlikda yoyib, ustiga maydalangan suxari sepamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Yong'oqni maydalaymiz va uni ham xamir ustiga sepamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Olchani ortiqcha suvidan siqib, xamir ustiga qo'yib chiqamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Xamirni rulet shaklida o'rab, Gaz pechi patnisiga joylashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 20-25 daqiqa usti qizarib, qarsildoq holga kelgunicha pishiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Sovugan shtrudelga shakar upasi sepamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 35 daqiqa
  • Portsiya 4
  • O’rtacha
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
1 stakan olcha
150 gramm shakar
250 gramm tayyor qatlama xamir
0,5 stakan yong'oq
1 osh qoshiq maydalangan suxari
0,5 osh qoshiq dolchin
1 osh qoshiq shakar upasi
oldingi
Olchali keks
keyingi
Mevali kompot

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.