fbpx
«Brauni» pechenyesi

«Brauni» pechenyesi

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

«Brauni» pirogini sevib iste’mol qiladiganlarga uning pechenyesi ham juda yoqadi. Faqatgina biroz qarsildoqligi bilan bir-biridan farq qiladi.

Tayyorlaniladigan shirinlikka taxminan 35 000 so’m sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

300 gramm qora shokolad
100 gramm shakar
8 osh qoshiq yumshatilgan sariyog'
3 ta tuxum
1 choy qoshiq vanil
70 gramm un
1,5 choy qoshiq qabartma
bir chimdim tuz
Qadam 1
Tugallandi

Shokolad bilan sariyog'ni suv bug'ida eritib olamiz va sovishi uchun chetga olib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Alohida idishga tuxumlarni chaqib solamiz va yaxshilab ko'pirtiramiz. Oz-ozdan shakar va vanilni solib, yana ko'pirtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Ustidan eritilgan shokolad va sariyog'ni solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Un bilan qabartma va tuzni elab, ustidan solamiz va oshxona lopatkachasi bilan aralashtiramiz.

Ustini oziq-ovqat pelyonkasi bilan yopib, 40-60 daqiqaga sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

So'ng xamirni olib, pergament qog'oz to'shalgan patnisga qoshiq yordamida solib chiqamiz. Pishirish jarayonida pechenyelar yoyilib, yupqa bo'lib qoladi. Shu sabab ham, ularning orasiga 7-10 sm dan bo'sh joy qoldiring.

Qadam 6
Tugallandi

180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 10-12 daqiqa davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

300 gramm qora shokolad
100 gramm shakar
8 osh qoshiq yumshatilgan sariyog'
3 ta tuxum
1 choy qoshiq vanil
70 gramm un
1,5 choy qoshiq qabartma
bir chimdim tuz
oldingi
Sabzili keks
keyingi
Tovuqli «Kachchiatore» taomi

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.