fbpx
Bodom solib pishirilgan olmali pirog

Bodom solib pishirilgan olmali pirog

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Eng mazali va hamyonbop pishiriqlardan biri bu olmali piroglar bo’lib, agarda ularga bodom solinsa bormi, yanada ajoyib ta’mda chiqadi.

Qizig’i shundaki, bu pirogga umuman yog’ solinmasdan pishriladi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 14 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
1 ta tuxum
150 gramm shakar
70 gramm asal
150 gramm un
2 gramm iste'mol sodasi
200 gramm olma
40 gramm bodom
Qadam 1
Tugallandi

Tuxum bilan shakarni tog'orachaga solib, mikserda oqarguniga qadar yaxshilab ko'pirtirib olamiz. So'ng asalni mikroto'lqinli pechga qo'yib, 40 soniya davomida eritib olamiz va ingichka qilib, tuxumli massaga quyamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Un va iste'mol sodasini elab solamiz va yaxshilab aralashtirib olamiz. Xamirni qolipga quyamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Olmalarni parrak qilib to'g'raymiz va xamir ustidan terib chiqamiz. Ustidan esa bodomni yupqa to'g'rab, sepamiz.

165 C darajada qizigan pechga qo'yib, 40-50 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Dasturxonga tortishdan oldin ustidan shakar upasi sepamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 50 daqiqa
  • Portsiya 8
  • O’rtacha
  • 170 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
1 ta tuxum
150 gramm shakar
70 gramm asal
150 gramm un
2 gramm iste'mol sodasi
200 gramm olma
40 gramm bodom
oldingi
Tovuq va kartoshkali pirog (kurnik)
keyingi
Videoretsept: Turkcha oshirma xamirli plyushkalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.