Batafsil fotoretsept: «Spartak» torti
Masalliqlar:
-
Korjiga:
-
350 gramm un
-
30 gramm kakao kukuni
-
150 gramm shakar
-
75 gramm suyuq asal
-
100 gramm sariyog'
-
2 ta tuxum
-
5 gramm iste'mol sodasi
-
5 gramm qabartma
-
Kremiga:
-
350 gramm quyultirilgan sut
-
250 gramm 15-20 % li smetana
-
200 gramm sariyog'
Yo’nalishlar
«Spartak» bu shokolad-asalli desert bo’lib, deyarli barchaga tanish va sevimli bo’lishga ulgurgan. Bunday tortni uy sharoitida qanday tayyorlash mumkinligi haqida hozir gapirib beramiz.
Tushunish oson bo’lishi uchun bu retseptni bizlar batafsil fotoretseptlari bilan sizlarga taqdim etamiz.
Quyidagi masalliqlar aylanasi 21-22 sm li qolipga mo’ljallangan.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 45 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
Korjiga: |
|
350 gramm un | |
30 gramm kakao kukuni | |
150 gramm shakar | |
75 gramm suyuq asal | |
100 gramm sariyog' | |
2 ta tuxum | |
5 gramm iste'mol sodasi | |
5 gramm qabartma | |
Kremiga: |
|
350 gramm quyultirilgan sut | |
250 gramm 15-20 % li smetana | |
200 gramm sariyog' |
Tortni 5-6 soatga sovutgichga olib qo'yamiz.
So'ng olib, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
Korjiga: |
|
350 gramm un | |
30 gramm kakao kukuni | |
150 gramm shakar | |
75 gramm suyuq asal | |
100 gramm sariyog' | |
2 ta tuxum | |
5 gramm iste'mol sodasi | |
5 gramm qabartma | |
Kremiga: |
|
350 gramm quyultirilgan sut | |
250 gramm 15-20 % li smetana | |
200 gramm sariyog' |