Batafsil fotoretsept: olcha va shtreyzellik tvorogli pirog
Masalliqlar:
-
Xamir uchun
-
110 gramm yumshatilgan sariyog'
-
110 gramm un
-
2 ta tuxum
-
80 gramm shakar
-
20 gramm makkajo'xori kraxmali
-
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
bir chimdim tuz
-
Nachinka uchun
-
400 gramm tvorog
-
2 ta tuxum
-
25 gramm makkajo'xori kraxmali
-
170 gramm shakar
-
1 choy qoshiq vanilin
-
100 gramm olcha yoki shpanka
-
shtreyzel uchun
-
30 gramm yumshatilgan sariyog'
-
60 gramm un
-
60 gramm shakar
Yo’nalishlar
Mayin biskvit, biroz qarsildoq shtreyzel, nordon olcha qo’shilgan ajoyib tvorogli pirog tayyorlash usuli.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
110 gramm yumshatilgan sariyog' | |
110 gramm un | |
2 ta tuxum | |
80 gramm shakar | |
20 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
bir chimdim tuz | |
Nachinka uchun |
|
400 gramm tvorog | |
2 ta tuxum | |
25 gramm makkajo'xori kraxmali | |
170 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanilin | |
100 gramm olcha yoki shpanka | |
shtreyzel uchun |
|
30 gramm yumshatilgan sariyog' | |
60 gramm un | |
60 gramm shakar |
Olchani danaklaridan tozalab, ustiga kraxmal sepamiz.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
110 gramm yumshatilgan sariyog' | |
110 gramm un | |
2 ta tuxum | |
80 gramm shakar | |
20 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
bir chimdim tuz | |
Nachinka uchun |
|
400 gramm tvorog | |
2 ta tuxum | |
25 gramm makkajo'xori kraxmali | |
170 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanilin | |
100 gramm olcha yoki shpanka | |
shtreyzel uchun |
|
30 gramm yumshatilgan sariyog' | |
60 gramm un | |
60 gramm shakar |