Batafsil fotoretsept: limonli to’rtburchaklar
Masalliqlar:
-
Xamir uchun
-
180 gramm un
-
1 choy qoshiq qabartma
-
100 gramm shakar upasi
-
120 gramm muzdek sariyog'
-
2 osh qoshiq suv
-
Nachinka uchun
-
150 gramm shakar
-
120 millilitr limon sharbati
-
2 osh qoshiq limon sedrasi
-
3 ta tuxum
-
30 gramm un
Yo’nalishlar
Bu mayin va xushbo’y shirinlik, ayniqsa, limonli pishiriqlarni yaxshi ko’radiganlarga yoqadi. Aslida – bu to’rtburchak qismlarga kesiladigan pirog. Limon va tuxum sarig’lari rangi yorqinligiga, tayyor pishiriqning yorqinligi bog’liq.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
180 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
100 gramm shakar upasi | |
120 gramm muzdek sariyog' | |
2 osh qoshiq suv | |
Nachinka uchun |
|
150 gramm shakar | |
120 millilitr limon sharbati | |
2 osh qoshiq limon sedrasi | |
3 ta tuxum | |
30 gramm un |
Suv qo’shib, yumshoq qo’lga yopishmaydigan xamir qoramiz.
185С gacha qizdirilgan pechga 15-20 daqiqaga qo’yamiz.
185С gacha qizdirilgan pechga, qizarib pishguncha, taxminan 20 daqiqaga, qo’yamiz.
Tayyor pirogni qolipda biroz sovutib, pergament qog’ozi bilan birga qolipdan chiqarib, yana 2-3 soat davomida butunlay sovutamiz.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
180 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
100 gramm shakar upasi | |
120 gramm muzdek sariyog' | |
2 osh qoshiq suv | |
Nachinka uchun |
|
150 gramm shakar | |
120 millilitr limon sharbati | |
2 osh qoshiq limon sedrasi | |
3 ta tuxum | |
30 gramm un |