fbpx
Batafsil fotoretsept: jem bilan pishirilgan limonli pechenye

Batafsil fotoretsept: jem bilan pishirilgan limonli pechenye

Masalliqlar:

  • xamiri uchun

  • asosi uchun

Yo’nalishlar

Agar siz limonni yaxshi ko’rsangiz, unda bu pechene sizning sevimli shirinligingizga aylanadi. Ushbu pishiriqda mayin qumoq xamir, limon va olchali murabbolarining yorqin ta’mlari ajoyib tarzda uyg’unlashadi.

Ayniqsa sovuq mavsumda choy ichish uchun ideal qo’shimcha!

Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. *

narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
xamiri uchun
310 gramm un
100 gramm shakar upasi
200 gramm "Домашнее застолье" margarini
1 ta tuxum sarig'i
limon sedrasi
bir chimdim tuz
asosi uchun
5 osh qoshiq rezavor mevalardan tayyorlanilgan jem
Qadam 1
Tugallandi

Idishda un, limon sedrasi, shakar upasi va tuzni aralashtiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Quruq aralashmaga tuxum sarig'ini solamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Orqasidan yumshatilgan Домашнее застолье margarinini solib, tezda xamir qoramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Xamirni yopishqoq plyonkaga o'rab, 30 daqiqaga muzlatgichga yuboramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Sovugan xamirni kichik bo'laklarga bo'lamiz. Bo'laklarni dumaloqlaymiz.

Qadam 6
Tugallandi

Dumaloqlarni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga terib chiqamiz. O'rtasida kichik qoshiq yoki qo'l yordamida chuqurcha hosil qilamiz va chuqurchalarni jem bilan to'ldiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Pechenyelarni 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 15 daqiqa pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Instagram: Домашнее застолье
Сайт: www.dom-zastolye.uz

Reklama huquqi ostida

  • 60 daqiqa
  • Portsiya 15
  • O’rtacha
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
xamiri uchun
310 gramm un
100 gramm shakar upasi
200 gramm "Домашнее застолье" margarini
1 ta tuxum sarig'i
limon sedrasi
bir chimdim tuz
asosi uchun
5 osh qoshiq rezavor mevalardan tayyorlanilgan jem
oldingi
Videoretsept: «Tunets va piyoz» pitsasi
keyingi
Videoretsept: qatlama xamirdan sabzavotli mini-pitsalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.