fbpx
Sarimsoqpiyozli sariyog’lik oshirma bulochkalar

Sarimsoqpiyozli sariyog’lik oshirma bulochkalar

Masalliqlar:

  • Xamir uchun

  • Nachinka uchun

  • Qizartirish uchun

Yo’nalishlar

Oshirma xamirdan sarimsoqpiyoz va ko’katli juda ham xushbo’y bulochkalar. Bunday bulochkalarni non o’rniga iste’mol qilish mumkin. 

Tayyor taomning taxminiy narxi – 22 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
Xamir uchun
300 millilitr iliq suv
1 osh qoshiq shakar
1 choy qoshiq tuz
70 gramm Dr.Oetkerdan tez ta'sir etuvchi xamirturush
60 millilitr o'simlik yog'i
460 gramm un
Nachinka uchun
4 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
60 gramm eritilgan sariyog'
0,5 choy qoshiq tuz
1 bog' shivit
Qizartirish uchun
1 ta tuxum sarig'i +1 ch.q suv
Qadam 1
Tugallandi

Elangan unga xamirturush qo’shib, aralashtiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Shakar, tuz, iliq suv va o’simlik yog’i qo’shib, aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamirni 3-4 daqiqa davomida qoramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Xamirli idishni sochiq yoki plyonka bilan berkitib, iliq joyda 1 soatga qoldiramiz. Xamir 2 marta ko’payishi kerak.

Qadam 5
Tugallandi

Eritilgan sariyog’ga maydalangan sarimsoqpiyoz, shivit va tuz qo’shib, aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Oshgan xamirni biroz ezib, 12 ta teng qismga bo’lib, dumaloq holatga keltiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Bulochkalarni pergament qog’ozi solingan patnisga teramiz. Bulochka o’rtasini biroz kesib, ustiga sarimsoqpiyozli sariyog’ surtamiz.

Qadam 8
Tugallandi

180C gacha qizdirilgan pechga 7 daqiqaga qo’yamiz. Bulochkalar shaklga kirganidan so’ng, chiqarib, ustiga tuxum sarig’i surtamiz. So’ngra yana pechga 25-30 daqiqaga qo’yamiz va qizartirib pishiramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Yoqimli ishtaha!

Reklama huquqi asosida..

  • 1 soat 40 daqiqa
  • Portsiya 10
  • O’rtacha
  • 180 °С

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
Xamir uchun
300 millilitr iliq suv
1 osh qoshiq shakar
1 choy qoshiq tuz
70 gramm Dr.Oetkerdan tez ta'sir etuvchi xamirturush
60 millilitr o'simlik yog'i
460 gramm un
Nachinka uchun
4 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
60 gramm eritilgan sariyog'
0,5 choy qoshiq tuz
1 bog' shivit
Qizartirish uchun
1 ta tuxum sarig'i +1 ch.q suv
oldingi
Batafsil fotoretsept: amerikancha qovoqli pirog
keyingi
Videoretsept: mayiz va yong’oqli apelsinlik keks

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.