fbpx
Ayron

Ayron

Taomlari:

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Ayron bu ko’p asrlardan beri tayyorlab kelinadigan ichimlik bo’lib, u suzma yoki qatiqdan tayyorlaniladi. Ayron chanqoqni yaxshi bostiradi, shu bilan birga organizmni vitamin va minerallar bilan to’yintiradi.

Bunday yaxna ichimlikni uy sharoitida tayyorlash umuman qiyinchilik tug’dirmaydi.

Ichimlikka taxminan 6 000 so’m sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtdagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm suzma
1 litr toza ichimlik suvi
0,5 bog' yashil rayhon yaproqchalari
ta'bga qarab yalpiz
ta'bga qarab tuz
Qadam 1
Tugallandi

Blender yoki mikser yordamida suzma bilan suvni 2-3 daqiqa davomida ko'pirtiramiz.

Quyuq-suyuqligini ta'binizdan kelib chiqib belgilang.

Qadam 2
Tugallandi

Mayda to'g'raalgan rayhon va yalpizni solamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tuz va murch sepib, yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Sovutgichga qo'yib biroz sovutamiz, so'ng iste'mol qilamiz.

Ayronni sovutgichda bir kecha-kunduzdan ortiq saqlamang.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 10 daqiqa
  • Portsiya 8
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm suzma
1 litr toza ichimlik suvi
0,5 bog' yashil rayhon yaproqchalari
ta'bga qarab yalpiz
ta'bga qarab tuz
oldingi
Porey piyozi solib pishirilgan pirog
keyingi
Qulupnayni to’g’ri muzlatish

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.