Videoretsept: asalli pechenye
Masalliqlar:
-
100 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i
-
50 gramm shakar upasi
-
2 osh qoshiq asal
-
150 gramm un
-
50 gramm makkajo'xori kraxmali
-
30 gramm kunjut
Yo’nalishlar
Yorqin asal ta’miga ega ushbu pechenyelar juda mazali va yumshoq bo’lib chiqadi. Qolaversa tez tayyorlanib, ortiqcha urunishlarni talab etmaydi.
Bunday pechenyelar uzoq vaqt saqlanadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 12 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
100 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
50 gramm shakar upasi | |
2 osh qoshiq asal | |
150 gramm un | |
50 gramm makkajo'xori kraxmali | |
30 gramm kunjut |
Yumshoq yog'ni shakar upasi bilan ko'pirtiramiz. Asal solib, aralashtiramiz.
So'ngra elangan un va kraxmal solamiz.
Qo'lga yopishmaydigan xamir qoramiz.
Xamirni yopishqoq plyonka bilan o'rab, 30 daqiqaga muzlatgichga yuboramiz.
So'ngra xamirni 3 sm qalinlikda uzunchoq qilamiz va 6-7 mm qalinlikda kesamiz.
Pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga pechenyelarni kunjutga belab, terib chiqamiz.
180 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 18-20 daqiqaga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
100 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
50 gramm shakar upasi | |
2 osh qoshiq asal | |
150 gramm un | |
50 gramm makkajo'xori kraxmali | |
30 gramm kunjut |