Ikki xil rangli «Stolichniy» keksi
Masalliqlar:
-
300 gramm un
-
180 gramm shakar
-
200 gramm yumshatilgan sariyog' yoki margarin
-
2 ta tuxum
-
100 gramm quyultirilgan sut
-
2 choy qoshiq kakao kukuni
-
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
50 gramm tozalangan yeryong'oq
Yo’nalishlar
Shirin pishiriqlarni sevuchilar, ehtimol, bolalikdagi eng mashhur lazzatlardan biri bo’lgan «Stolichniy» keksi ta’mini eslashadi.
Hozir pishiriqlar tanlovi juda xilma-xil bo’lib ketganiga qaramay, ko’pchilik yana o’zlarining sevimli shirinliklarining ta’mini his qilishni istashadi.
U eng oddiy mahsulotlardan tayyorlanib, havodor va uvalanuvchan bo’lib pishadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 30 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
300 gramm un | |
180 gramm shakar | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' yoki margarin | |
2 ta tuxum | |
100 gramm quyultirilgan sut | |
2 choy qoshiq kakao kukuni | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
50 gramm tozalangan yeryong'oq |
Xona haroratidagi sariyog'ni shakar bilan mikser yordamida ko'pirtiramiz.
Bittadan tuxum solib, har biridan so'ng yaxshilab ko'pirtiramiz.
So'ngra quyultirilgan sut solib, yana ko'pirtiramiz.
Unga qabartma solamiz va unli massani xamirga oz-ozdan solib, aralashtiramiz.
Xamirni 2 ga bo'lib, bittasiga yeryong'oq solib, aralashtiramiz. Ikkinchisiga 2 choy qoshiq kakao solib, aralashtiramiz.
10 ga 20 smli qolipga pergament qog'ozini solib, birinchi to'q rangli xamirni solamiz. Ustini tekkislab, so'ngra och rangli xamirni solamiz.
Masalliqlar:
300 gramm un | |
180 gramm shakar | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' yoki margarin | |
2 ta tuxum | |
100 gramm quyultirilgan sut | |
2 choy qoshiq kakao kukuni | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
50 gramm tozalangan yeryong'oq |