Videoretsept: uyda tayyorlangan qatlama pechenyelar
Masalliqlar:
-
250 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin
-
2 osh qoshiq shakar
-
6 gramm quruq xamirturush
-
2 ta tuxum
-
500 gramm un
-
50 millilitr iliq suv
-
200 gramm shakarustiga sepish uchun
Yo’nalishlar
Qatlama xamirdan pechenye tayyorlash umuman qiyinchilik tug’dirmaydi, pishirish jarayoni esa sizga zavq bag’ishlaydi.
Yetarlicha oson tayyorlanadigan ushbu nozik pishiriq, barcha yaqinlaringizga, shuningdek mehmonlarga ham yoqishi aniq.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
250 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin | |
2 osh qoshiq shakar | |
6 gramm quruq xamirturush | |
2 ta tuxum | |
500 gramm un | |
50 millilitr iliq suv | |
200 gramm shakar |
Tuxum va 2 osh qoshiq shakarni mikser yordamida ko'pirtiramiz yoki sanchqida aralashtiramiz. Yumshatilgan margarin solib, yaxshilab ko'pirtiramiz. Xamirturush solib, aralashtiramiz.
Un solib, suv quyamiz. Yumshoq xamir qorib, issiq joyga 1 soatga xamir oshishi uchun yuboramiz.
Oshgan xamirni 4 mm qalinlikda yoyib, ustiga shakar sepamiz.
Xamirni konvert shaklida o'rab, ustiga sochiq yopamiz va 5 daqiqaga qoldiramiz.
So'ngra xamirni yana yoyib, shakar sepib, konvert shaklida o'raymiz va 5 daqiqaga qoldiramiz.
Xamirni 4-5 mm qalinlikda yoyib, yana shakar sepamiz va qolipcha yoki pichoq yordamida pechenyelarni kesib olamiz.
Pechenyelarni gaz pechi patnisiga joylashtirib, 200 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 20-25 daqiqaga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
250 gramm qatlamali xamirga mo'ljallangan margarin | |
2 osh qoshiq shakar | |
6 gramm quruq xamirturush | |
2 ta tuxum | |
500 gramm un | |
50 millilitr iliq suv | |
200 gramm shakar |