fbpx
  • Asosiy
  • Pishiriqlar
  • Videoretsept: yong’oq va qaynatilgan quyultirilgan sutli rogaliklar
Videoretsept: yong’oq va qaynatilgan quyultirilgan sutli rogaliklar

Videoretsept: yong’oq va qaynatilgan quyultirilgan sutli rogaliklar

Masalliqlar:

  • xamiri uchun

  • asosi uchun

Yo’nalishlar

Yong’oq va qaynatilgan quyultirilgan sut bilan to’ldirilgan mayin rogaliklar – uyda pishirsa bo’ladigan pishiriqlar orasida eng zo’ri.

Tayyorlanishining ososnligiga qaramay bunday rogaliklarni bemalol bayramona stolga qo’yib, do’stlarni mehmon qilsa bo’ladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 25 000 so’m. *

narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

xamiri uchun
450 gramm un
200 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini
180 gramm smetana
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
ustiga suritish uchun tuxum
ustiga sepish uchun mak
asosi uchun
300 gramm qaynatilgan quyultirilgan sut
150 gramm maydalangan yong'oq
Qadam 1
Tugallandi

Unga sovuq margarinni to'g'rab, qo'lda ezib, qumoq shakliga keltiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tuz, qabartma va hoxushga qarab vanil shakari solib, aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Un va yog'li aralashmaga smetana solib, tezda xamir qoramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Xamirni ikkiga bo'lib, 20-30 daqiqaga muzlatgichga yuboramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Asosini tayyorlaymiz:

Maydalangan yong'oqlarni qaynatilgan quyultirilgan sut bilan aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Xamirni muzlatgichdan olib, 20-25 grammli bo'laklarga bo'lamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Har bir bo'lakni 0,3 sm qalinlikda yoyamiz.

O'rtasiga 1-1,5 choy qoshiq asos solib, rogaliklarni tugamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga joylashtirib, ustiga tuxum surtamiz va mak sepamiz.

190 C darajada qizdirilgan gaz pechida 20-25 daqiqa pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko

Reklama huquqi asosida

  • 1 soat
  • O’rtacha
  • 190 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

xamiri uchun
450 gramm un
200 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini
180 gramm smetana
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
ustiga suritish uchun tuxum
ustiga sepish uchun mak
asosi uchun
300 gramm qaynatilgan quyultirilgan sut
150 gramm maydalangan yong'oq
oldingi
Tuxum va ko’katli tez tayyor bo’ladigan pirojkalar
keyingi
Videoretsept: tvorogli toblatma-sufle

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.