Videoretsept: rezavor mevali kremga ega biskvitli rulet
Masalliqlar:
-
biskvit uchun
-
4 ta tuxum
-
100 gramm un
-
100 gramm shakar
-
60 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i
-
kremi uchun
-
400 gramm tvorog
-
3 osh qoshiq smetana
-
100 gramm Maselkodan "Zayka" quyultirilgan suti
-
30-50 gramm shakar upasi
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
80 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i
-
100 gramm istalgan rezavor mevalarmalina,qulupnay,qorag'at
Yo’nalishlar
Agar qisqa vaqt ichida tortga o’xshash nimadur pishirishni istasangiz, ammo vaqtingiz cheklangan bo’lsa, unda ushbu rezavor mevali kremga ega ajoyib ruletni tayyorlashingizni maslahat beramiz.
Bunday rulet oson tayyorlanadi va pazandalarni ortiqcha uruntirmaydi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 30 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
biskvit uchun |
|
4 ta tuxum | |
100 gramm un | |
100 gramm shakar | |
60 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
kremi uchun |
|
400 gramm tvorog | |
3 osh qoshiq smetana | |
100 gramm Maselkodan "Zayka" quyultirilgan suti | |
30-50 gramm shakar upasi | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
80 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
100 gramm istalgan rezavor mevalar |
Biskvit tayyorlaymiz:
Tuxum sarig'ini oqidan ajratamiz. Sarig'iga shakar solib, massa oqarib ko'pirgunicha ko'pirtiramiz.
Tuxum oqini alohida idishda bir chimdim tuz solib, qattiq pik holatiga kelgunicha ko'pirtiramiz.
Tuxum sarig'iga un va eritilgan sariyog'ni quyamiz. Lopata yordamida aralashtiramiz. So'ngra 2-3 urunishda ko'pirtirilgan tuxum oqini solamiz.
Gaz pechi patnisini pergament qog'ozi bilan qoplaymiz. Xamirni solib, tekkislaymiz. 210 C darajada qizdirilgan gaz pechida 10 daqiqacha qizargunicha pishiramiz.
Toza sochiqni namlaymiz. Biskvitni olib, qog'ozini olib tashlaymiz va sochiq bilan rulet shaklida o'raymiz. 10-15 daqiqa yaxshilab sovutamiz.
Krem tayyorlaymiz:
Rezavor mevalarni blender yordamida pyure holatiga keltirib ezamiz.
Tvorogga smetana,quyultirilgan sut, vanil shakari(hoxushga qarab) solamiz. Blender yordamida yaxshilab maydalaymiz.
Rezavor mevali pyureni solib, aralashtiramiz.
Yumshoq sariyog' va shakar upasini alohida ko'pirtiramiz va tvorogli massaga solamiz.
Biskvit sovuganidan so'ng, ochib, krem suritamiz va yana rulet shaklida o'raymiz. Eng kamida 1 soatga muzlatgichga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
biskvit uchun |
|
4 ta tuxum | |
100 gramm un | |
100 gramm shakar | |
60 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
kremi uchun |
|
400 gramm tvorog | |
3 osh qoshiq smetana | |
100 gramm Maselkodan "Zayka" quyultirilgan suti | |
30-50 gramm shakar upasi | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
80 gramm Maselko "Derevenskoe" o'simlik-sariyog'li yog'i | |
100 gramm istalgan rezavor mevalar |