Videoretsept: qurabiya
Masalliqlar:
-
100 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini
-
150 gramm un
-
40 gramm shakar upasi
-
1 ta tuxum oqi
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
bir chimdim tuz
-
2 osh qoshiq istalgan jem
Yo’nalishlar
Ertalabga choy uchun mashhur qurabiya pechenyesi, oshxonada pishir kuydirga vaqtingiz ham, hoxushingiz ham bo’lmaganda, as qotadi.
Qurabiya – nafaqat mazali va nozik, balki oson tayyorlanadi ham.
Tayyorlangan taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
100 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini | |
150 gramm un | |
40 gramm shakar upasi | |
1 ta tuxum oqi | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
bir chimdim tuz | |
2 osh qoshiq istalgan jem |
Yumshoq sariyog'ni krem holatiga kelgunicha ko'pirtiramiz.
Tuxum oqi, vanil shakari va tuz solib, yana ozroq ko'pirtiramiz.
Oz-ozdan un solib, yumshoq xamir qoramiz.
Xamirni konditer qopchasiga solib, qop uchiga "yopiq yulduz" shaklchasini o'rnatamiz.
Pechenyelarni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga 2 sm diametrida o'rnatib chiqamiz.
Har bir pechenyelar o'rtasida chuqurcha hosil qilib, u yerga ozroq jem qo'yib chiqamiz.
Pechenyelarni 200 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 10-15 daqiqaga qizargunicha yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
100 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini | |
150 gramm un | |
40 gramm shakar upasi | |
1 ta tuxum oqi | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
bir chimdim tuz | |
2 osh qoshiq istalgan jem |
2 Sharhlar Hide Comments
Жудаям зур, хамма рецептлар ёкяпти…
Sizga yoqqanidan xursandmiz, izohimgiz uchun raxmat!