Bug’da pishirilgan sudak balig’i va kartoshka pyuresi
Masalliqlar:
-
300-400 gramm sudak balig'i filesi
-
1 choy qoshiq limon sharbati
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
ta'bga ko'ra italyancha xushbo'y ziravorlar
-
kartoshka uchun
-
2000 gramm kartoshka
-
30 millilitr issiq sut
-
20 gramm sariyog'
-
ko'k piyoz shoxchalari
Yo’nalishlar
Bugungi kunni o’zingiz uchun «baliq kuni» deb e’lon qiling va baliqdan yengil, qolaversa nihoyatta mazali taom tayyorlang.
Bu ovqat sizga o’zining takrorlanmas ta’mi va oson tayyorlanishi bilan yoqishi aniq.
Tayyor taomning taxminiy qiymati – 50 000 so’m.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
*Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
300-400 gramm sudak balig'i filesi | |
1 choy qoshiq limon sharbati | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga ko'ra italyancha xushbo'y ziravorlar | |
kartoshka uchun |
|
2000 gramm kartoshka | |
30 millilitr issiq sut | |
20 gramm sariyog' | |
ko'k piyoz shoxchalari |
Sudak filesiga tuz,murch, limon sharbati va italyancha ziravorlarni suramiz.
Kartoshkani idishda tayyor bo'lgunga qadar qaynatib olamiz. Tayyor bo'lgach 2 osh qoshiq suv qoldirib, qolgan suvni to'kib tashlaymiz.
Mantiqasqonga kichik o'lchamda pergament qog'ozini qo'yib, ustidan baliqni 20 daqiqaga pishirishga qo'yamiz.
Kartoshkaga sariyog', sut va tuz solib pyure holatiga keltiramiz.
Masalliqlar:
300-400 gramm sudak balig'i filesi | |
1 choy qoshiq limon sharbati | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga ko'ra italyancha xushbo'y ziravorlar | |
kartoshka uchun |
|
2000 gramm kartoshka | |
30 millilitr issiq sut | |
20 gramm sariyog' | |
ko'k piyoz shoxchalari |