fbpx
«Ilgarigidek» bulochkalar

«Ilgarigidek» bulochkalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bugungi bulochkalarimiz sizga o’sha beg’ubor bolaligingizni eslatib yuborsa ajab emas. Mayin va og’izda erib ketuvchi bunday yegulikdan siz ham tayyorlab ko’ring.

Bulochkalarni eratalab tayyorlab, nonushtaga issiqina choy bilan iste’mol qilish juda xush yoqadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 8 000 so’m pul sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.

Masalliqlar:

9 gramm quruq xamirturush
70 gramm shakar
130 millilitr suv
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq vanilin
60 gramm sariyog'
270 gramm un
ustiga surtish uchun tuxum
Qadam 1
Tugallandi

Tog'orachaga xamirturush, shakar va suvning yarmini solamiz. Aralashtirib, 15 daqiqaga qoldiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

So'ng esa vanilin, bir chimdim tuz va qolgan suvni ham qo'shamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Eritilgan sariyog'ni ham solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Unni solib, xamir qorib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Nam sochiq bilan xamir ustini yopib, 1 soatga iliq joyga olib qo'yamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Oshgan xamirni mushtlaymiz va yettita teng bo'laklarga bo'lamiz. Aylana shakl berib chiqamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Qolipni yog'lab olamiz va bulochkalarni terib chiqamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Tuxumni ko'pirib olamiz va bulochkalarga surtamiz. 20 daqiqa iliq joyga olib qo'yamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Bulochkalar ozroq shishgandan so'ng shakar sepamiz va 180 C darajada qizigan pechda 18-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 10
Tugallandi

Xohishga qarab bulochkalarga shakar upasi sepamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

9 gramm quruq xamirturush
70 gramm shakar
130 millilitr suv
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq vanilin
60 gramm sariyog'
270 gramm un
ustiga surtish uchun tuxum
oldingi
Sendvich-toblatma
keyingi
Qiyma bilan to’ldirilgan pomidorlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.