Pomidor va feta pishlog’i bilan pishirilgan guruch
Masalliqlar:
-
200 gramm "basmati" nomli guruchyoki oddiy guruch
-
bir nechta pomidor cherry
-
150 gramm feta pishlog'i
-
Aralashmasiga:
-
50 millilitr zaytun moyi
-
1 osh qoshiq quritilgan rayhon
-
1 osh qoshiq oregano
-
1 choy qoshiq tuz
-
yarimta limon po'stifaqat sariq rangli qismi
Yo’nalishlar
Garnirlarni xilma-xil pishirishni xohlovchilar uchun bugun feta pishlog’i va pomidor solib tayyorlangan guruch retseptini taqdim etamiz.
Bunday yegulik issiqligida ham, sovigandan so’ng ham birdek lazzatlidir, shu sabab ham uni bemalol oldindan tayyorlab qo’yishingiz mumkin.
Tayyorlaniladigan salatga taxminan 35 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
200 gramm "basmati" nomli guruch | |
bir nechta pomidor cherry | |
150 gramm feta pishlog'i | |
Aralashmasiga: |
|
50 millilitr zaytun moyi | |
1 osh qoshiq quritilgan rayhon | |
1 osh qoshiq oregano | |
1 choy qoshiq tuz | |
yarimta limon po'sti |
Guruchni yuvamiz va tuzli suvga solib, 15 daqiqa davomida qaynatib pishiramiz.
Guruchni boshqa idishga olib, 10-15 daqiqa davomida sovutamiz.
Cherri pomidorlarini ikkiga bo'lamiz, feta pishlog'ini esa mayda to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.
Aralashmasga mo'ljallangan barcha masalliqlarni bitta idishga solib, aralashtirib olamiz.
Sovigan guruch ustidan quyib, aralashtirib olamiz.
Pishloq va pomidorlarni solib, yana bir marta aralashtirib olamiz.
Mazali garnir tayyor!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
200 gramm "basmati" nomli guruch | |
bir nechta pomidor cherry | |
150 gramm feta pishlog'i | |
Aralashmasiga: |
|
50 millilitr zaytun moyi | |
1 osh qoshiq quritilgan rayhon | |
1 osh qoshiq oregano | |
1 choy qoshiq tuz | |
yarimta limon po'sti |