Videoretsept: Xamirturushli quymoqlar
Masalliqlar:
-
300 millilitr "Prostokvashino" suti
-
200 millilitr iliq suv
-
7 gramm quruq xamirturush
-
60 gramm shakar
-
3 ta tuxum
-
1 choy qoshiq tuz
-
70 millilitr o'simlik yog'i
-
300 gramm un
Yo’nalishlar
Xamirturush solib pishiriladigan quymoqlar juda yaxshi shishib pishadi. To’g’ri, ularni tayyorlash uchun anchagina vaqt sarflash lozim, ammo natijasi shunga arziydi.
Hammasi a’lo chiqishi uchun retseptga va mahsulotlarning haroratiga to’liq amal qilish lozim.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 8 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
300 millilitr "Prostokvashino" suti | |
200 millilitr iliq suv | |
7 gramm quruq xamirturush | |
60 gramm shakar | |
3 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
70 millilitr o'simlik yog'i | |
300 gramm un |
Tuxum bilan shakarni bitta idishga solib, yaxshilab ko'pirtirib olamiz.
Ustidan iliq sut, o'simlik yog'i, tuz va o'simlik yog'ini solib, ko'pirtirishda davom etamiz.
Iliq, ammo qaynoq bo'lmagan suvni quyib, aralashtirib olamiz.
Xamir ustini oziq-ovqat pelyonkasi bilan yopib, 60 daqiqa iliq joyga olib qo'yamiz.
So'ng aralashtirib olib, yana 30 daqiqaga tindirib qo'yamiz.
Tovani yog'lab, yaxshilab qizdirib olamiz.
Cho'mich yordamida xamirdan quyib, ikkala tomonini ham pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Instagramdagi rasmiy sahifa: @prostokvasino_uzbekistan
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
300 millilitr "Prostokvashino" suti | |
200 millilitr iliq suv | |
7 gramm quruq xamirturush | |
60 gramm shakar | |
3 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
70 millilitr o'simlik yog'i | |
300 gramm un |