Tovuq va tuxumli maffinlar
Masalliqlar:
-
7 ta tuxum
-
3 ta tuxum oqi
-
100 gramm tovuq go'shtidan qilingan qiyma
-
75 gramm motsarella pishlog'i
-
50 gramm ko'k piyoz
-
50 gramm kashnich
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Tovuq go’shti va pishloq solib tayyorlangan maffinlar juda yengil ta’mli bo’lib, kaloriyasi pastligi sabab ham parhez tutuvchilar uchun ayni muddaodir.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 14 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
7 ta tuxum | |
3 ta tuxum oqi | |
100 gramm tovuq go'shtidan qilingan qiyma | |
75 gramm motsarella pishlog'i | |
50 gramm ko'k piyoz | |
50 gramm kashnich | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Pishloqni qirg'ichning mayda tishchasidan chiqarib olamiz.
Ko'katlarni mayda to'g'rab olamiz.
Bitta idishga tuxum, tuxum oqi, ko'katlar, qirg'ichdan chiqarilgan pishloq va tovuqli qiymani solib, aralashtirib olamiz.
Agarda siz silikon qolipdan foydalansangiz, unda unga ozroq yog' surtib, aralashmani quying. Agar tunuka qolipdan foydalansangiz, unda ichiga qog'ozli qolipchalardan solib chiqing. Aralashmani ustiga 1.5 sm bo'sh joy qolgunicha soling, chunki pishish jarayonida maffinlar ko'tariladi.
200 C darajada qizdirilgan pechda 20 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
7 ta tuxum | |
3 ta tuxum oqi | |
100 gramm tovuq go'shtidan qilingan qiyma | |
75 gramm motsarella pishlog'i | |
50 gramm ko'k piyoz | |
50 gramm kashnich | |
ta'bga qarab tuz va murch |