fbpx
Rezavor mevalardan bilan qilingan kremli «Angelskiy» ruleti

Rezavor mevalardan bilan qilingan kremli «Angelskiy» ruleti

Masalliqlar:

  • Biskvitiga:

  • Kremiga:

  • Bezatish uchun:

Yo’nalishlar

Bugungi hashamatdor va ishtahaochar ruletni bizlar tuxum oqidan tayyorladik. Tayyorlash jarayoni esa juda oson bo’lib, hech qanday qiyinchilik tug’dirmaydi.

Ayniqsa sovutgichda tuxum oqi ortib qolgan paytlarda, shartta olib, mana bunday rulet tayyorlab ko’ring. Shuningdek tuxum oqi ustini oziq-ovqat pelyonkasi bilan zich yopib, muzlatgichda uzoq muddatgacha saqlash mumkin.

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 33 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Biskvitiga:
130 gramm tuxum oqi
80 gramm shakar upasi
80 gramm un
bir chimdim tuz
3 gramm qabartma
1 choy qoshiq vanil shakari
Kremiga:
80 gramm rezavor mevalardan pyure
200 gramm tvorogli pishloq
70 gramm shakar upasi
50 gramm 35 %li yog'li qaymoq
Bezatish uchun:
70 gramm 35 %li yog'li qaymoq
30 gramm shakar upasi
Qadam 1
Tugallandi

Biskvitini tayyorlaymiz:

Tuxum oqi va bir chimdim tuzni pufakchalar hosil bo'lgunicha ko'pirtirib olamiz.

Shakar upasi va vanil shakarini oz-ozdan solib, usti yaltiroq ko'rinishga kirmaguncha ko'pirtirib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Un va qabartmani elab solamiz va lopatka yordamida aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

25x25 sm kattalikdagi pech patnisiga pergament qog'oz to'shab, xamirni quyamiz.

Qadam 4
Tugallandi

160-170 C darajada qizigan pechda, 15-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pishgan biskvitni ozgina sovutib, so'ng pergamentini olib tashlaymiz va sochiq bilan birga ruletsimon shaklda o'raymiz. To'liq soviguniga qadar shu holatda qoldiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Kremini tayyorlab olamiz:

Xohlagan mevalar - olcha, gilos, qulupnay yoki malinani blenderda ezib maydalaymiz.

Qadam 7
Tugallandi

Tvorogli pishloq va shakar upasini ko'pirtirib olamiz va mevali pyure bilan aralashtirib olamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Alohida idishga qaymoqni solib ko'pirtiramiz va so'ngra krem bilan birga aralashtirib olamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Kremni ruletga surtamiz va o'rab, pergament qog'oz yoki folga qog'ozga solib, xuddi konfetdek o'raymiz va ikki soat, iloji bo'lsa bir kechaga sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 10
Tugallandi

Qaymoq bilan shakar upasini ko'pirtirib, rulet ustiga surtib chiqamiz.

Ta'bga qarab bezatamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Biskvitiga:
130 gramm tuxum oqi
80 gramm shakar upasi
80 gramm un
bir chimdim tuz
3 gramm qabartma
1 choy qoshiq vanil shakari
Kremiga:
80 gramm rezavor mevalardan pyure
200 gramm tvorogli pishloq
70 gramm shakar upasi
50 gramm 35 %li yog'li qaymoq
Bezatish uchun:
70 gramm 35 %li yog'li qaymoq
30 gramm shakar upasi
oldingi
Rovoch va merengali tart
keyingi
Pishirilgan baqlajonlardan qayla-pashtet

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.