fbpx
Qo’ziqorinli pashtet

Qo’ziqorinli pashtet

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qo’ziqorinli pashtet sizga beminnat ko’makchi bo’lishi aniq, chunki undan nonushta sifatida ham foydalanishingiz, yoki xohlagan pishiriq va hattoki sendvichlarga ham surtib yeyishingiz uchun juda qulaydir.

Bunday yegulik tayyorlanishi osonligi bilan barchani quvontiradi, ta’mi qo’ziqorin shaydolarini befarq qoldirmasligi aniq. Agar qo’l ostingizda shampinyon topilmasa, hech ham siqilmang, veshenkalardan foydalaning. Aytgancha bu ikki xil qo’ziqorinni aralashmasidan ham juda mazali pashtet tayyorlasa bo’ladi. O’zingizni yangi taomlardan pishirib ko’rishda hech ham qo’rqmang, siz barchasini uddalaysiz!

Masalliqlar:

0,5 kilo shampinyon yoki boshqa turlaridab foydalaning
1 dona qizil sabzi
1 bosh piyoz
2 ta qaynatilgan tuxum
ta'bga qarab tuz va murch
50 gramm sariyog'
1 ta tishcha sarimsoqpiyoz
Qadam 1
Tugallandi

Piyoz va sabzini mayda to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovada sariyog'ni eritib olamiz va to'g'ragan sabzavotlarimizni past olovda dimlaymiz.

Qadam 3
Tugallandi

Qo'ziqorinni parrak qilib to'g'raymiz va tovadagi sabzavotlarga qo'shamiz.

Tuz va murch sepib, 10-15 daqiqaga dimlab qo'yamiz.

Tayyor bo'lishiga 5 daqiqa qolganda sarimsoqpiyozniu mayda to'g'rab solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tuxumni to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.

Qadam 5
Tugallandi

Tovadagi sabzavotlarni idishga solamiz, ustidan tuxumni solamiz va hammasini blenderda maydalaymiz.

Mana yeguligimiz ham tayyor, uni issiq holda ham, sovuq holda ham iste'mol qilsa bo'ladi. Har ikkala holatda ham mazali bo'lib qolaveradi.

Qadam 6
Tugallandi

Pashtetni yopiq idishda sovutgichda ko'pi bilan 5 kecha-kunduzgacha saqlash mumkin.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

0,5 kilo shampinyon yoki boshqa turlaridab foydalaning
1 dona qizil sabzi
1 bosh piyoz
2 ta qaynatilgan tuxum
ta'bga qarab tuz va murch
50 gramm sariyog'
1 ta tishcha sarimsoqpiyoz
oldingi
Batafsil fotoretsept: tvorogli pirog
keyingi
Banoffi – banan va karamelli pirog

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.