Pomidorlik sariyog’
Masalliqlar:
-
200 gramm pomidor cherry
-
200 gramm yumshatilgan sariyog'
-
1 bog' yashil rayhon
-
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
1 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
-
0,5 choy qoshiq qora murch
-
1 choy qoshiq oregano
-
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni
Yo’nalishlar
Pishirilgan pomidorli sariyog’ning oson tayyorlanish usuli. Bunday sariyog’ni qovurilgan non ustiga surtish, spagetti bilan aralashtirish mumkin. Shuningdek u baliq va krevetkalar bilan ham mazzali bo’ladi.Tayyor taomning taxminiy narxi – 22 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
200 gramm pomidor cherry | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 bog' yashil rayhon | |
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq oregano | |
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni |
Pomidorlarni patnisga qo’yib 200C gacha qizdirilgan pechga 8-10 daqiqaga qo’yamiz. Pomidorlarning sharbati chiqadi.
Tayyor pomidorlarni pechdan chiqarib, butunlay sovutamiz.
Blenderga pomidorlarni, rayhon barglarini, maydalangan sarimsoqpiyoz va ziravorlarni solib maydalaymiz.
Yumshatilgan sariyog’ni qo’shib, bir-biri bilan uyg’unlashigacha blenderlaymiz.
Masalliqlar:
200 gramm pomidor cherry | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 bog' yashil rayhon | |
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq oregano | |
0,5 choy qoshiq achchiq qizil qalampir kukuni |