fbpx
Pishloqli pechenyelar

Pishloqli pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Pishloqli pechenyelar — yosh-u qariga birdek yoquvchi yeguliklardan biridir. Ular har qanday taomga ajoyib qoʻshimcha vazifasini oʻtaydi.

Pishloqli pechenyelar qarsildoq boʻlib, pishloq ta’miga toʻyinib pishadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 29 000 soʻm sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

170 gramm un
100 gramm sariyog'
100 gramm motsarella pishlog'i
50 gramm parmezan pishlog'i
1 ta tuxum sarig'i
1 osh qoshiq smetana
ta'bga qarab italyancha xushbo'y ziravorlar
tabga ko'ra tuz
Qadam 1
Tugallandi

Muzdek sariyogʻni toʻgʻrab, un ustidan solamiz va qoʻlda yaxshilab ishqalaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qirgʻichdan chiqarilgan pishloq, tuxum sarigʻi va smetanani ham solamiz va xamir qorib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamirni yelim xaltaga solib, 30 daqiqaga sovutgichga olib qoʻyamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tingan xamirni 1-2 sm qalinlikda yoyib, uchburchak shaklda kesib chiqamiz. Qandolatchilik qopchasiga moʻljallangan uchliklar yordamida teshikchalar kesib chiqamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pergament qogʻoz ustidan terib, pechenyelarga tuz sepamiz.

Qadam 6
Tugallandi

200 C darajada qizigan pechga qoʻyib, 12-15 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

170 gramm un
100 gramm sariyog'
100 gramm motsarella pishlog'i
50 gramm parmezan pishlog'i
1 ta tuxum sarig'i
1 osh qoshiq smetana
ta'bga qarab italyancha xushbo'y ziravorlar
tabga ko'ra tuz
oldingi
«Kivi-apelsin» limonadi
keyingi
Frikadelka va qovoqchali lapshadan tayyorlangan yengil shoʻrva

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.