Pishloqli klyarda pishirilgan gulkaram

Pishloqli klyarda pishirilgan gulkaram

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Pishloq va suxarili klyarda pishirilgan gulkaram retseptini qarshi oling! Oddiy va tezpishar bunday yegulik har qanday taomga ajoyib qo’shimcha bo’la olishi shubhasizdir.

Ishtahaochar ko’rinishli bunday gazak hatto bayram dasturxonlariga ham o’zgacha ko’rk bag’ishlaydi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 18 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 bosh gulkaram
2 ta tuxum
150 gramm maydalangan suxari
200 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugllandi

Gulkaramni bo'laklarga bo'lamiz va yuvib olamiz. So'ng tuzli suvga solib, 5-7 daqiqa davomida qaynatib pishiramiz.

Qadam 2
Tugllandi

Suvini to'kib tashlaymiz va sovutib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tuxumlarni chaqib idishga solamiz va sanchiqda ko'pirtirib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Alohida idishga esa pishloq, maydalangan suxari va ziravorlarni solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Gulkaramlarni avval tuxumga, so'ng esa suxarili aralashmaga bulg'ab olamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Pergament qog'oz to'shalgan patnisga ularni terib, 200 C darajada qizigan pechda 15 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 7
Tugllandi

Pishgan gulkaramlarni esa xohlagan sevimli sous bilan birga dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bosh gulkaram
2 ta tuxum
150 gramm maydalangan suxari
200 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Bananli quymoqchalar
keyingi
Maymunjondan tayyorlangan moxito

Fikringiz