Pishloq va ko’katli quymoqlar
Masalliqlar:
-
250 millilitr kefir
-
7 osh qoshiq un
-
3 ta tuxum
-
150 gramm pishloq
-
1/2 choy qoshiq tuz
-
1/2 choy qoshiq iste'mol sodasi
-
1.5 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
30 gramm xohlagan ko'katlaryarim bog'
Yo’nalishlar
Bu safargi mayin va yumshoq quymoqlarimizga shivit va pishloqdan solib pishirdik. Bunday quymoqlar ichiga asoslardan solinmaydi, ularning o’zi sersuv bo’lib pishadi.
Bunday quymoqlarga shivit, petrushka va kashnichdan ham solish mumkin.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 23 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
250 millilitr kefir | |
7 osh qoshiq un | |
3 ta tuxum | |
150 gramm pishloq | |
1/2 choy qoshiq tuz | |
1/2 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
1.5 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
30 gramm xohlagan ko'katlar |
Tuxumni tuz va kefir bilan ko'pirtirib olamiz.
Ko'katlarni mayda to'g'rab olamiz, pishloqni qirg'ichning mayda tishchasidan chiqarib olamiz.
Un, iste'mol sodasi va o'simlik yog'ini solib aralashtirib olamiz.
Aralashmani tovaga solib, chetlari tillarangga kirgunicha pishiramiz. So'ng ag'darib, bu tomonini ham pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
250 millilitr kefir | |
7 osh qoshiq un | |
3 ta tuxum | |
150 gramm pishloq | |
1/2 choy qoshiq tuz | |
1/2 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
1.5 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
30 gramm xohlagan ko'katlar |