fbpx
Pishirishni talab etmaydigan «Oreo» torti

Pishirishni talab etmaydigan «Oreo» torti

Masalliqlar:

  • asosi uchun

  • qaymoqli qatlami uchun

  • bezak uchun

Yo’nalishlar

«Oreo» pechenyelariga ega pishirishni talab etmaydigan juda mazali tort tayyorlashni taklif etamiz. Uni tayyorlash oson va sodda, bunday tort ajoyib ko’rinadi va hatto bayramona shirinlikni ham to’liq o’rnini bosa oladi.

Tortning ta’mi nozik va qaymoqli bo’lib chiqadi, chunki uning asosiy tarkibi tvorogli pishloqdir. Ushbu shirinlik kattalar va bolalar tomonidan qadrlanishi aniq. Ustini xohlaganingizcha bezashingiz mumkin.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 67 000 so’m. *

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
asosi uchun
16 ta "oreo" pechenyesi
ustiga sepish uchun 8 ta "oreo" pechenyesi
50 gramm yumshatilgan sariyog'
qaymoqli qatlami uchun
250 gramm tvorogli pishloq
250 gramm 35 %li yog'li qaymoq
40 gramm shakar upasi
5 gramm Dr.Oetker jelatini
1 choy qoshiq Dr.Oetker vanil shakari
25 millilitr suv
bezak uchun
100 gramm qaymoq
0,5 ta dr.Oetkerdan qaymoq quyiltiruvchi kukun
2 ta "oreo" pechenyesi
Qadam 1
Tugallandi

Tortning asosini tayyorlab olamiz:

Pechenyeni ikkiga ajratib(16 dona), o'rtasidagi kremni ham pichoq yoki lopata yordamida idishga olib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

So'ngra pechenyelarni maydalab qumoq holatiga keltirib, yumshatilgan sariyog' solamiz va aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tayyor massani 18 sm diametrga ega yechiladigan qolipga solib, tekkislab chiqamiz va 30 daqiqaga muzlatgichga yuboramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tvorog va qaymoqli qatlamini tayyorlaymiz:

Jelatinga sovuq suv solib, ishishi uchun 10 daqiqaga qoldiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Idishda qaymoqni shakar upasi va vanil shakari bilan tahminan 1-2 daqiqa ko'pirtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

So'ngra pechenyedan qolgan kremlarni solib, yana 5 daqiqa ko'pirtiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Idishda jelatinni eritamiz, ammo qaynab ketishiga yo'l qo'ymaymiz.

Qadam 8
Tugallandi

So'ngra jelatinni tvorogli massaga qo'shib, yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Tortni yig'amiz:

Tortning asosini muzlatgichdan olib, ustiga tvorogli massani quyamiz.

Qadam 10
Tugallandi

So'ngra qolgan pechenyelarni (8 dona) kremi bilan maydalab, tvorogli massa ustiga sepib chiqamiz.

Qadam 11
Tugallandi

Tortli qolipni yopishqoq plyonka bilan o'rab, muzxonaga 2 soatga yuboramiz.

Qadam 12
Tugallandi

So'ngra tortni qolip tagidan pichoq yordamida sug'urib olamiz.

Qadam 13
Tugallandi

Qaymoqni tahminan 1 daqiqa ko'pirtirib, so'ngra qaymoq quyultiruvchi kukunni solamiz va yaxshilab pik holatiga kelgunicha ko'pirtiramiz.

Qadam 14
Tugallandi

Konditer qopchasi va nasadka yordamida ko'pirtirilgan qaymoq bilan tortga bezak berib chiqamiz. Ustiga esa qolgan pechenyelarni qo'yib chiqamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 2 soatdan ko'proq
  • Portsiya 4
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
asosi uchun
16 ta "oreo" pechenyesi
ustiga sepish uchun 8 ta "oreo" pechenyesi
50 gramm yumshatilgan sariyog'
qaymoqli qatlami uchun
250 gramm tvorogli pishloq
250 gramm 35 %li yog'li qaymoq
40 gramm shakar upasi
5 gramm Dr.Oetker jelatini
1 choy qoshiq Dr.Oetker vanil shakari
25 millilitr suv
bezak uchun
100 gramm qaymoq
0,5 ta dr.Oetkerdan qaymoq quyiltiruvchi kukun
2 ta "oreo" pechenyesi
oldingi
Videoretsept: jemga ega tvorogli bulochkalar
keyingi
Karam barglaridan goluptsi

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.