Panna Kotta
Masalliqlar:
-
250 millilitr yog'li qaymoq
-
125 millilitr sut
-
8 gramm jelatin
-
60 gramm shakar
-
1 choy qoshiq vanil shakari
Yo’nalishlar
Hech kimni befarq qoldirmaydigan ajoyib shirinlik!
Panna kotta italyanchadan so’zma-so’z «qaynatilgan krem» ma’nosini bildiradi. Bu desert qaymoq, sut va shakardan tayyorlanib, jelatin yordamida uni mayin pudingga aylantiradi.
Masalliqlar:
250 millilitr yog'li qaymoq | |
125 millilitr sut | |
8 gramm jelatin | |
60 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanil shakari |
Jelatinni oldindan sovuq suvga ivitib qo'yamiz. Jleatin kukunlarini 45 millilitr miqdordagi suvga ivitamiz. Chetga olib qo'yamiz.
Qaymoq, sut va shakarni alohida idishga solamiz. Vanil shakarini ham solamiz. O'rtacha olovda qaynash darajasiga keltiramiz. Olovdan olamiz va ko'pchigan jelatinni solamiz. Jletin erigunicha qoshiqda yaxshilab aralashtiramiz.
Masalliqlar:
250 millilitr yog'li qaymoq | |
125 millilitr sut | |
8 gramm jelatin | |
60 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanil shakari |
1 Sharhlar Hide Comments
илтимос оддий махсулотларни масалан помидор бодринг меваларни чиройли безатиб дастурхонга олишни хам ургатсангизлар олдиндан рахмат