«Olivye» salati

«Olivye» salati

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Eng mazali va ko’pchilikning ajralmas salatlaridan biri bu «Olivye» salatidir. Bunday salatsiz hech qaysi bayramni, ayniqsa yangi yil oqshomini tasavvur etolmaymiz.

Bu salatni tayyorlashning usullari juda ko’p bo’lib, bugun sizlarga shulardan eng ishonchlisini taqdim qilamiz.

Tayyor yegulikka sarflangan pul taxminan — 34 500 so’m.*

*mahsulot narxi manba chop etilgan vaqtdagina amal qiladi.

Masalliqlar:

3 ta kartoshka
3 ta qizil sabzi
4-5 ta tuxum
350 gramm qaynatilgan kolbasa
1 banka konservalangan yashil no'xot
4-5 ta marinadlangan bodring
yarim bog' shivit
250 gramm mayonez
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugllandi

Sabzi va kartoshkani qaynatib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tuxumni alohida idishda qaynatamiz. Qaynash boshlanganidan so'ng, 10 daqiqa qaynatishning o'zi yetarli.

Qadam 3
Tugllandi

Qaynatgan masalliqlarimizni po'stidan tozalab, to'rtburchak shaklda to'g'rab olamiz.

Qaynatilgan kolbasa va marinadlangan bodringlarni ham to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.

Qadam 4
Tugllandi

Hammasini kattaroq idishga solamiz, ustidan yashil no'xat, to'g'ralgan ko'katlar, mayonez, tuz va murch solamiz va aralashtiramiz. Likopchaga solib, dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

3 ta kartoshka
3 ta qizil sabzi
4-5 ta tuxum
350 gramm qaynatilgan kolbasa
1 banka konservalangan yashil no'xot
4-5 ta marinadlangan bodring
yarim bog' shivit
250 gramm mayonez
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Kartoshka va zaytun mevalari qo’shib pishirilgan tovuq
keyingi
Pastitsio – grekcha toblatma

Fikringiz