Milly kafesidan retsept: Klyukva-brusnikali choy

Milly kafesidan retsept: Klyukva-brusnikali choy

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Mana yomg’irlar mavsumi boshlanib, kunlar yana sovib qoldi. Bunday kunlarda biz kayfiyatni ko’taruvchi ajoyib ichimliklardan tayyorlashni maslahat beramiz. 

Bu ichimligimizga mo’ljallangan muzlatilgan rezavor mevalarni Toshkentning deyarli barcha supermarketlaridan, shuningdek Oloy va Mirobod tumani bozoridan ham topishingiz mumkin.

Masalliqlar:

50 gramm klyukva mevasi
50 gramm brusnika
40 gramm limon
2-3 ta shoxcha yalpiz
60-80 gramm asal
1.5 choy qoshiq qora choy
Qadam 1
Tugllandi

Choynakka qaynoq suv solamiz va to'kamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Mevalarni xona haroratida eritib olamiz va choynakka solamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Ustidan shakar solib, qoshiqda ishqalab aralashtiramiz.

So'ng limon, yalpiz, asal va qora choyni solib, ustidan qaynagan suv solamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Aralashtiramiz va damlagan choyimizni 20 daqiqaga tindirib qo'yamiz. Mazali choydan bahra olishingiz mumkin.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

50 gramm klyukva mevasi
50 gramm brusnika
40 gramm limon
2-3 ta shoxcha yalpiz
60-80 gramm asal
1.5 choy qoshiq qora choy
oldingi
Amerikancha pankeyklar
keyingi
Mikroto’lqinli pechda pishirilgan «limonli to’rtburchaklar»

Fikringiz