Manti
Masalliqlar:
-
Xamiriga:
-
1 kilo un
-
320 millilitr suv
-
20 gramm tuz
-
2 dona tuxum
-
Asosiga:
-
1 kilo mol yoki qo'y go'shti
-
1 kilo piyoz
-
300 gramm dumba yog'i
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
ta'bga qarab zira
Yo’nalishlar
Manti bu xamirli taomlarning ichida eng mazali va to’yimlisi desak adashmagan bo’lamiz. Chunki yupqa xamirda juda sersuv bo’lib pishadigan go’sht bo’lakchalari hammaga birdek yoqadi.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 56 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
1 kilo un | |
320 millilitr suv | |
20 gramm tuz | |
2 dona tuxum | |
Asosiga: |
|
1 kilo mol yoki qo'y go'shti | |
1 kilo piyoz | |
300 gramm dumba yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga qarab zira |
Xamirni oziq-ovqat pelyonkasiga yopib, 30 daqiqa xona haroratida qoldiramiz.
Qaynayotgan suv ustiga mantiqosqonlarni qo'yamiz va 35-40 daqiqa pishirib olamiz.
Pishgan mantilarni smetana va ko'katlar bilan birga dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
1 kilo un | |
320 millilitr suv | |
20 gramm tuz | |
2 dona tuxum | |
Asosiga: |
|
1 kilo mol yoki qo'y go'shti | |
1 kilo piyoz | |
300 gramm dumba yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga qarab zira |
1 Sharhlar Hide Comments
Chotki