fbpx
Malinali «skon» pechenye

Malinali «skon» pechenye

Masalliqlar:

  • Glazur uchun

  • Ustini qizartirish uchun

Yo’nalishlar

Tayyorlanishi oson bo’lgan , ta’mi ham pechenye, ham keks, ham sutli korjikga o’xshash – tashqi qattiq ichi esa yumshoq, ajoyib pishiriq.

Ertalabgi choy yoki qahva uchun mukammal shirinlik. 

Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
360 gramm un
60 gramm shakar
1 osh qoshiq qabartma (razrixlitel)
1 choy qoshiq vanilin
1 choy qoshiq tuz
170 gramm muzdek sariyog'
180 millilitr sut
100 gramm malina
Glazur uchun
120 gramm shakar upasi
2 osh qoshiq limon sharbati
3 osh qoshiq sut
Ustini qizartirish uchun
2 osh qoshiq sut
2 osh qoshiq shakar
Qadam 1
Tugallandi

Idishga elangan un, mayda bo’laklarga kesilgan muzdek sariyog’, shakar, tuz, vanilin va qabartmani mayda kroshka qilib uqalaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Hosil bo’lgan kroshkaga sut qo’shib qo’lda xamirni aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Muzlatilgan yoki yangi malinani qo’shib, tez harakatlar bilan xamir qoramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Pergament qog’ozini biroz unlab, ustiga xamirni qo’yamiz va qo’lda 1,5-2 sm qalinlikda yoyamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pichoqda 6 bo’lakga bo’lamiz va orasida masofa qoldirib joylaymiz.

Qadam 6
Tugallandi

Pergament bilan birgalikda pech patnisiga qo’yamiz. Har bir skonni ustiga sut surtamiz va bir chimdim shakar sepamiz. 190C darajagacha qizdirilgan pechda 25-30 daqiqa davomida qizartirib pishiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Idishda shakar upasi, limon sharbati va sutni aralashtiramiz.
Kerak bo’lsa qo’shimcha 1 choy qoshiqdan sut yoki limon sharbati qo’shish mumkin.

Qadam 8
Tugallandi

Pishgan skonlarni sovutgani panjaraga olamiz. Ular iliqligida har birini ustiga 1 choy qoshiq glazur quyamiz. 30 daqiqa davomida, glazur qatiguncha sovutamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 50 daqiqa
  • Portsiya 6
  • O’rtacha
  • 190C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
360 gramm un
60 gramm shakar
1 osh qoshiq qabartma (razrixlitel)
1 choy qoshiq vanilin
1 choy qoshiq tuz
170 gramm muzdek sariyog'
180 millilitr sut
100 gramm malina
Glazur uchun
120 gramm shakar upasi
2 osh qoshiq limon sharbati
3 osh qoshiq sut
Ustini qizartirish uchun
2 osh qoshiq sut
2 osh qoshiq shakar
oldingi
Pishloq va kartoshkalik chalpak
keyingi
Videoretsept: olchali «blondi» pishirig’i

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.