Xachapuri House kafesidan retsept: «Lobio» salati
Masalliqlar:
-
200 gramm qizil loviya
-
70 gramm piyoz
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
20 gramm o'simlik yog'i
-
30 gramm sariyog'
-
ta'bga qarab tuz
-
ta'bga qarab xmeli-suneli ziravori
-
yarim bog' kashnich
Yo’nalishlar
Zira.uz o’quvchilariga bugun Xachapuri House kafesi o’zining mazali «Lobio» salatining retseptini taqdim etadi.
Bu salatni tayyorlash juda oson bo’lib, sizdan birgina talab -yo’riqnomalarga e’tibor qarating. Agar hammasini to’g’ri bajarsangiz, «Lobio» salati juda mazali chiqadi.
Masalliqlar:
200 gramm qizil loviya | |
70 gramm piyoz | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
20 gramm o'simlik yog'i | |
30 gramm sariyog' | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab xmeli-suneli ziravori | |
yarim bog' kashnich |
Loviyani xona haroratidagi suvda 4-5 soatga ivitib qo'yamiz.
Piyozni mayda to'g'rab sariyog'da qovurib olamiz.
Ivitilgan loviyani tuzli suvda yumshagunicha qaynatib pishiramiz.
Masalliqlar:
200 gramm qizil loviya | |
70 gramm piyoz | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
20 gramm o'simlik yog'i | |
30 gramm sariyog' | |
ta'bga qarab tuz | |
ta'bga qarab xmeli-suneli ziravori | |
yarim bog' kashnich |