Kunjutli glazurda pishirilgan tovuq oyoqchalari
Masalliqlar:
-
6 ta tovuq oyoqchalaritovuq boldiri
-
40 millilitr soya qaylasi
-
25 millilitr olma sirkasi
-
2 osh qoshiq shakar
-
2 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
-
1 osh qoshiq oq kunjut
-
1 osh qoshiq xantal
Yo’nalishlar
Kechki taom juda tez tayyorlanilishini istovchilarga bu retseptimizga e’tibor qaratishni tavsiya qilamiz. Kunjut solib pishirilgan tovuq oyoqchalarining ta’mi osiyo taomlari tortiladigan restoranlaridagi taomdan umuman farq qilmaydi.
Bunday qiziqarli usulda siz ham tayyorlab ko’ring)
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
6 ta tovuq oyoqchalari | |
40 millilitr soya qaylasi | |
25 millilitr olma sirkasi | |
2 osh qoshiq shakar | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
1 osh qoshiq oq kunjut | |
1 osh qoshiq xantal |
Marinadini tayyorlab olamiz
SSoya qaylasi, olma sirkasi va shakarni aralashtirib olamiz.
So'ng esa xantal, yog', kraxmal va kunjutni ham solib, aralashtiramiz.
Marinadimizni touq oyoqchalari ustidan quyib, aralashtiramiz va 10-15 daqiqaga qoldiramiz.
Tovuq oyoqchalarini issiqqa chidamli idishga solib, 180 C darajada qizigan pechda 30-35 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Qolgan marinadini esa qozonchaga solib, gazga qo'yamiz va quyulguniga qadar qaynatamiz.
Tovuq go'shtining pishishiga 10 daqiqa qolganda marinadni ustidan surtib chiqamiz.
Tayyor taomni xohlagan garnir bilan birga dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
6 ta tovuq oyoqchalari | |
40 millilitr soya qaylasi | |
25 millilitr olma sirkasi | |
2 osh qoshiq shakar | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
1 osh qoshiq oq kunjut | |
1 osh qoshiq xantal |