fbpx
Ismaloqli turkcha oladyalar

Ismaloqli turkcha oladyalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Ismaloqli oladyalarni deyarli har qanday turk ayoli tayyorlaydi. Turkiyada bunday oladyalar juda mashhur taom hisoblanadi. Ismaloq tarkibida foydali moddalar va mikroelementlar mavjud.

Tayyorlanishi jihatidan ular oddiy oladyalardan deyarli farq qilmaydi, ammo ular tarkibida sut mahsulotlari mavjud emas. Bunday oladyalar tez tayyor bo’lishi tufayli siz ularni bemalol nonushta yoki tushlikdan keyingi yegulik sifatida tayyorlashingiz mumkin.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 18 000 so’m. *

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm ismaloq
50 gramm un
1 ta tuxum
qovurish uchun o'simlik yog'i
100 gramm piyoz
1 bog' petrushka
100 gramm brinza
ta'bga ko'ra murch
Qadam 1
Tugallandi

Ismaloqni yuvib, quritib, katta-katta qilib to'g'raymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Piyoz va petrushkani mayda qilib to'g'raymiz.

Qadam 3
Tugallandi

Brinzani qirg'ichning katta tishidan o'tkazamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tovani gazga qo'yib, O'simlik yog'i quyib, qizdiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qizigan yog'ga piyoz solib, 5 daqiqa qovuramiz. So'ngra ismaloq solib, aralashtiramiz va yana 5 daqiqa qovuramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Ismaloq va piyozli aralashmani idishga solib, sovutamiz. Murch sepib aralashtiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

So'ngra petrushka, brinza, tuxum va un solib, bir xil quyuq xamir hosil bo'lgunicha aralashtiramiz.

Qadam 8
Tugallandi

Xamirni qizigan tovaga 1 osh qoshiqdan solib, o'rtacha olovda ikki taraflama 5 daqiqadan qizarib qarsildoq qobiq hosil qilgunicha qovuramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Qovurilgan oladyalarni avval qog'oz sochiqqa qo'yib, ortiqcha yog'i ketganidan so'ng likopchaga qo'yib, smetana bilan dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 40 daqiqa
  • Portsiya 10
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm ismaloq
50 gramm un
1 ta tuxum
qovurish uchun o'simlik yog'i
100 gramm piyoz
1 bog' petrushka
100 gramm brinza
ta'bga ko'ra murch
oldingi
Kartoshka pyure va pishloqli pirog
keyingi
Videoretsept: jemga ega tvorogli bulochkalar

2 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.