Har xil rangli chuchvaralar
Masalliqlar:
-
Xamiriga:
-
450-500 gramm un
-
60 millilitr qizil lavlagi sharbati
-
60 millilitr qizil sabzi sharbati
-
60 millilitr ismaloqli pyure
-
2 ta tuxum
-
3 choy qoshiq o'simlik yog'i
-
1 choy qoshiq tuz
-
Asosiga:
-
600 gramm mol go'shtidan qiyma
-
1 bosh piyoz
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Rang-barang chuchvaralar dasturxonga o’zgacha ko’rk berib, kayfiyatni ko’tarib, ishtahani ochib yuboradi.
Bunday chuchvaralarga qanday bo’yoqlar qo’shiladi? Hech qanday! Bo’yoqlar sifatida faqat tabiiy mahsulotlardan foydalaniladi: ismaloq, qizil lavlagi va qizil sabzi.
Ammo bunday chuchvaralarni tayyorlash oddiylariga nisbatan ko’proq vaqtni talab qiladi)
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 35 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
450-500 gramm un | |
60 millilitr qizil lavlagi sharbati | |
60 millilitr qizil sabzi sharbati | |
60 millilitr ismaloqli pyure | |
2 ta tuxum | |
3 choy qoshiq o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq tuz | |
Asosiga: |
|
600 gramm mol go'shtidan qiyma | |
1 bosh piyoz | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Uchala sharbatni alohida-alohida idishga quyib, har biriga bir chimdim tuz va 1 choy qoshiq o'simlik yog'idan solamiz.
Ikkita tuxumni chaqib, sanchiqda ozroq ko'pirtirib olamiz va uchala sharbatga taqsimlab solib chiqamiz.
Qiymasini tayyorlab olamiz
Qiyma ustidan piyozni qirg'ichdan chiqarib solamiz, tuz va murch sepib, aralashtirib olamiz.
Agarda qiyma juda quyuq bo'lsa, unda ozroq muzdek suvdan quyish mumkin.
So'ng chuchvaralarni muzlagichda saqlash yoki shu zahotiyoq qaynatib iste'mol qilish mumkin.
Buning uchun suvni qaynatib, ozroq tuz va xohishga qarab sevimli ziravorlardan sepish mumkin. So'ng chuchvaralarni solib, ustiga suzib chiqqandan keyin, yana 5 daqiqacha qaynatib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
450-500 gramm un | |
60 millilitr qizil lavlagi sharbati | |
60 millilitr qizil sabzi sharbati | |
60 millilitr ismaloqli pyure | |
2 ta tuxum | |
3 choy qoshiq o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq tuz | |
Asosiga: |
|
600 gramm mol go'shtidan qiyma | |
1 bosh piyoz | |
ta'bga qarab tuz va murch |