fbpx
Go’shtli sousli kartoshkali klyotskalar

Go’shtli sousli kartoshkali klyotskalar

Masalliqlar:

  • Go'shtli qayla uchun

Yo’nalishlar

Bu Italiya taomi bo’lmish mazzali klyotskalar issiq taom oldiga garnir sifatida to’g’ri keladi, ammo alohida taom sifatida ham juda yaxshi, ayniqsa quyuq go’shtli qayla bilan. 

Tayyor taomning taxminiy narxi – 40 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
600 gramm kartoshkali pyure
80 gramm makkajo'xori kraxmali
1 ta tuxum sarig'i
ta'bga ko'ra tuz va murch
Go'shtli qayla uchun
100 gramm piyoz
100 gramm qizil sabzi
400 gramm mol go'shtidan qiyma
2 osh qoshiq tomat pastasi
250 millilitr suv
0,5 choy qoshiq shakar
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga ko'ra tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Piyoz, sarimsoqpiyoz va sabzini mayda to’g’raymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovani gazga qo’yamiz, o’simlik yog’i quyib qizdiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Qiyma qo’shib, 2-3 daqiqa davomida qovuramiz. Piyoz, sabzi, sarimsoqpiyoz. tomat. shakar, tuz va murch qo’shib, biroz qovuramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Suv quyib, qaynagandan so’ng, olovni pastlatib, qayla quyuqlashguncha dimlaymiz.

Qadam 5
Tugallandi

Kartoshka pyuresiga tuxum sarig’i, kraxmal, tuz va murch qo’shub, aralashtiramiz.
Maslahat: kartoshkani qaynatib, suyuqligini to’kib keyin pyure holatiga keltiring.

Qadam 6
Tugallandi

20-25 grammlik dumaliqchalarga ajratib, biroz panjada o’rtasini ezamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Kastrulga suv quyib, tuz qo’shamiz va qaynatamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Kartoshkadan klyotskalarni qaynagan suvga solib, 1-3 daqiqa davomida qaynatamiz.
Klyotskalar tepaga chiqishi bilan ularni kastryuladan chiqarish kerak.

Qadam 9
Tugallandi

Go’shtli qayla ustiga solib, ustiga sariyog’ yoki qayla quyamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 1 soat 20 daqiqa
  • Portsiya 3
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
600 gramm kartoshkali pyure
80 gramm makkajo'xori kraxmali
1 ta tuxum sarig'i
ta'bga ko'ra tuz va murch
Go'shtli qayla uchun
100 gramm piyoz
100 gramm qizil sabzi
400 gramm mol go'shtidan qiyma
2 osh qoshiq tomat pastasi
250 millilitr suv
0,5 choy qoshiq shakar
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga ko'ra tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Videoretsept: pechda pishirilgan baliq filesi
keyingi
Yalpizli pechenye

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.