fbpx
Glazurga ega limonli pechenye

Glazurga ega limonli pechenye

Masalliqlar:

  • glazuri uchun

Yo’nalishlar

Bayram shukuhiga ega yorqin pechenyelar pishirishga nima deysiz? Ushbu pechenyelar ajoyib limon ta’miga ega, xushbo’y shokoladli glazurga belangan, usti qarsildoq bo’lib pishadi.

Oddiy masalliqlardan tayyorlangan, og’izda eriydigan bunday shirinlik barchaga manzur kelishi aniq.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m. *

narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
180 gramm yumshatilgan sariyog'
100 gramm shakar
bir chimdim tuz
250 gramm un
1,5 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
limon sedrasi
glazuri uchun
100 gramm sutli shokolad
sepish uchun bezaklar
Qadam 1
Tugallandi

Yumshatilgan sariyog'ni shakar, limon sedrasi va bir chimdim tuz bilan ko'pirtiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Yorqin massa hosil bo'lgunicha ko'prtirib, so'ngra qabartma va un solib, xamir qoramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamirdan "kolbasa" hosil qilib, yopishqoq plyonkaga o'raymiz va 2-3 soatga muzlatgichga yuboramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Sovugan kolbasa shaklidagi xamirni 1,5 sm qalinlikdagi bo'laklarga bo'lamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Har bir bo'lakni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga bir-biridan uzoqroq masofada joylashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

200 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 15-20 daqiqaga yuboramiz. So'ngra yaxshilab sovutamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Glazur tayyorlaymiz:

Shokoladni suvli hammomda eritib, pechenyelarni botirib olamiz va ustiga bezaklarni sepamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 2 soat 40 daqiqa
  • Portsiya 15
  • O’rtacha
  • 200 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
180 gramm yumshatilgan sariyog'
100 gramm shakar
bir chimdim tuz
250 gramm un
1,5 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
limon sedrasi
glazuri uchun
100 gramm sutli shokolad
sepish uchun bezaklar
oldingi
Videoretsept: qatlama xamirdan sabzavotli mini-pitsalar
keyingi
Xitoycha uslubda pishirilgan go’sht

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.