fbpx
Bulg’or qalampiri bilan pishirilgan kartoshka

Bulg’or qalampiri bilan pishirilgan kartoshka

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bu retsept asosida tayyorlangan kartoshkalarning usti qarsildoq, ichi esa yumshoqina bo’lib pishadi. Bunday yegulik har qanday taomga, ayniqsa go’shtli taomlarga ajoyib qo’shimcha bo’la oladi.

Ko’p vaqt va mablag’ni talab etmaydigan ygulikdan tayyorlab ko’rishni tavsiya qilamiz.

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 9 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

500 gramm kartoshka
1 ta qizil bulg'or qalampiri
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
1 choy qoshiq italyancha xushbo'y ziravorlar
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
3-4 shoxcha ko'k piyoz
6 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugallandi

Kartoshkani yuvib, archamiz va to'rtburchak qilib to'g'raymiz. Sarimsoq piyozni po'stidan tozalab, butunligicha kartoshkalarning ustidan solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Bulg'orini ham xuddi shunday kattalikda to'g'rab, masalliqlarning ustidan solamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Mahsulotlarning ustidan xushbo'y ziravorlar, sarimsoq piyoz kukuni, tuz va murch sepamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Ko'k piyozni yarmini to'g'rab solamiz va yog'ni ham quyamiz. Yaxshilab aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Patnisga terib, 190 C darajada qizigan pechda 30-35 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

500 gramm kartoshka
1 ta qizil bulg'or qalampiri
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
1 choy qoshiq italyancha xushbo'y ziravorlar
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
3-4 shoxcha ko'k piyoz
6 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Videoretsept: Qorag’at solib pishirilgan shokoladli tart
keyingi
Marta Styuartdan anjirli pirog

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.