Batafsil fotoretsept: Shokoladli glazur bilan qoplangan sirniklar
Masalliqlar:
-
700-800 gramm "Prostokvashino" tvorogi
-
5 ta tuxum
-
180 gramm shakar
-
120 gramm yumshatilgan sariyog'
-
1 ta limon po'sti
-
40 millilitr 15-20 % li smetana
-
70 gramm mayiz
-
20 gramm bug'doy yormasi
-
20 gramm makkajo'xori kraxmali
-
Glazuriga:
-
120 gramm qora shokolad
-
60 gramm sariyog'
-
30 millilitr sut
Yo’nalishlar
Shokoladli glazur bilan qoplangan sirniklar – nonushta uchun eng mazali va shu bilan birga foydali yegulik hisoblanadi.
Ularni pishirgandan keyin 6-8 soat sovutgichda saqlash juda muhimdir.
Sirnik uchun iloji boricha yog’li va silliq ko’rinishga ega tvorogdan xarid qilish lozim.
Masalliqlar:
700-800 gramm "Prostokvashino" tvorogi | |
5 ta tuxum | |
180 gramm shakar | |
120 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 ta limon po'sti | |
40 millilitr 15-20 % li smetana | |
70 gramm mayiz | |
20 gramm bug'doy yormasi | |
20 gramm makkajo'xori kraxmali | |
Glazuriga: |
|
120 gramm qora shokolad | |
60 gramm sariyog' | |
30 millilitr sut |
Pishgan sirniklarni xona haroratida (2-3 soat davomida) soovutib olamiz, so'ng esa glazur bilan qoplaymiz.
Tayyor yegulikni kesib, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Instagramdagi rasmiy sahifa: @prostokvasino_uzbekistan
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
700-800 gramm "Prostokvashino" tvorogi | |
5 ta tuxum | |
180 gramm shakar | |
120 gramm yumshatilgan sariyog' | |
1 ta limon po'sti | |
40 millilitr 15-20 % li smetana | |
70 gramm mayiz | |
20 gramm bug'doy yormasi | |
20 gramm makkajo'xori kraxmali | |
Glazuriga: |
|
120 gramm qora shokolad | |
60 gramm sariyog' | |
30 millilitr sut |