Batafsil fotoretsept: losos balig’i va ismaloqli qatlama pirog
Masalliqlar:
-
800 gramm losos balig'i filesi
-
300 gramm ismaloq
-
yarim limon
-
4 osh qoshiq zaytun yog'i
-
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir
-
2 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
Qizartirish uchun
-
1 ta tuxum
Yo’nalishlar
Mayin ta’mli va to’yimli baliqli pirog oilaviy tushlik yoki kechki ovqat uchun ajoyib tanlov. Bunday pirogni oldiga sabzavotli salat tayyorlashni tavsiya etamiz. Pirogni tayyorlash jarayoni juda oson va tez, natijada esa bayram dasturxoniga tortish mumkin bo’lgan pirog pishadi. Tayyor taomning taxminiy narxi – 140 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
800 gramm losos balig'i filesi | |
300 gramm ismaloq | |
yarim limon | |
4 osh qoshiq zaytun yog'i | |
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir | |
2 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
Qizartirish uchun |
|
1 ta tuxum |
Xamirni qo’llanmada ko’rsatilgan kabi eritamiz.
Baliq filesini yuvib, salfetkada quritamiz. Terisi va qiltiriqlaridan tozalaymiz.
Bir qismini pergament qog’oziga qo’yamiz.
Pirogni 190C gacha qizdirilgan pechga 25-30 daqiqaga qizarib pishguncha qo’yamiz.
Masalliqlar:
800 gramm losos balig'i filesi | |
300 gramm ismaloq | |
yarim limon | |
4 osh qoshiq zaytun yog'i | |
500 gramm tayyor qatlamali xamirturushsiz xamir | |
2 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
Qizartirish uchun |
|
1 ta tuxum |