fbpx
Gaz pechida pishirilgan qovoq

Gaz pechida pishirilgan qovoq

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Ichiga qiyma va sabzavotlar solib pishiriladigan ajoyib qovoqli taom retseptini sizlarga taqdim etamiz.

Bunday usulda pishirilgan qovoq juda sersuv va mazali chiqishi bilan birga, butun oila a’zolari uchun birdek foydali hisoblanadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 dona dumaloq qovoq
300 gramm mol go'shti
200 gramm piyoz
150 gramm sabzi
2 dona qizil bulg'or qalampiri
0.5 choy qoshiq zira
qovurish uchun o'simlik yog'i
ta'bga qarab tuz va murch
2-3 osh qoshiq suv
Qadam 1
Tugallandi

Tovaga yog' solib, to'rtburchak shaklda to'g'ralgan piyozni solib qovurib olamiz.

Go'shtni o'rtacha kattalikda to'g'rab olamiz. Piyoz shaffof rangga kirgandan so'ng esa go'shtni solib, tillarangga kirgunicha qovurib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Sabzini yupqa somoncha shaklda to'g'rab, go'sht ustidan solamiz.

So'ng somoncha shaklda to'g'ralgan bulg'or qalampirini solamiz.

Hammasini 5-7 daqiqa qovuramiz. Tuz va murch sepb, suvni ham quyamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Qovoqni yuvib, dumchali tomonini kesib olamiz.

Kesilgan joyini o'yib tashlaymiz, urug'laridan tozalab, ichiga tovadagi sabzavotlarni solamiz. "Qopqog'i" bilan ustini yopamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Folgani yoyib, ustidan qovoqni qo'yamiz va folga bilan yaxshilab o'raymiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qovoqni gaz pechi patnisiga qo'yib, 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 60-80 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 dona dumaloq qovoq
300 gramm mol go'shti
200 gramm piyoz
150 gramm sabzi
2 dona qizil bulg'or qalampiri
0.5 choy qoshiq zira
qovurish uchun o'simlik yog'i
ta'bga qarab tuz va murch
2-3 osh qoshiq suv
oldingi
Batafsil fotoretsept: Pishirish talab etilmaydigan tvorogli tort
keyingi
Davlatlararo standart (GOST) asosida tayyorlangan korjiklar

1 Sharhlar Hide Comments

пиёз ўзи шаффоф рангда бўлади, уни олтинрангга киргунича қовуриш керак. гўшт ҳеч қачон тилларангга кирмайди. сув солинмайди, қуйилади. қовоқда данак эмас, уруғ бўлади. қопқоқни зубочистка билан михлаш керак.

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.