Batafsil fotoretsept: anjir va parmezan pishloq qo’shilgan pirog
Masalliqlar:
-
Xamir uchun
-
270 gramm bug'doy uni
-
200 gramm yumshatilgan sariyog'
-
170 gramm shakar
-
2 ta tuxum
-
30 gramm kakao kukuni
-
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma
-
Nachinka uchun
-
120 gramm smetana
-
100 gramm yumshatilgan sariyog'
-
2 ta tuxum
-
70 gramm shakar
-
40 gramm bodom uni
-
30 gramm bug'doy uni
-
30 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i
-
1 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma
-
2 ta qora anjir
Yo’nalishlar
Anjir bo’laklari, yumshoq nachinka va shokoladli xamirning ajoyib uyg’unligi. Parmezan va bodom uni pirog ta’mini betakror qiladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 80 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
270 gramm bug'doy uni | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' | |
170 gramm shakar | |
2 ta tuxum | |
30 gramm kakao kukuni | |
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
Nachinka uchun |
|
120 gramm smetana | |
100 gramm yumshatilgan sariyog' | |
2 ta tuxum | |
70 gramm shakar | |
40 gramm bodom uni | |
30 gramm bug'doy uni | |
30 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i | |
1 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
2 ta qora anjir |
Tuxum qo’shib yana aralashtiramiz.
Xamirni plyonkaga o’rab, 10-20 mmlik yoyib, 30 daqiqaga muzlatgichga qo’yamiz.
Qabartma va unni qo’shib yaxshilab aralashtiramiz. Massa silliq bo’lishi kerak.
Muhim! Bu usulda qabartmani sodaga almashtirish mumkin emas.
Parmezanni mayda qirg’ichdan chiqarib nachinkaga qo’shamiz.
Anjirni kesamiz.
170C gacha qizdirilgan pechga 45-50 daqiqaga qo’yamiz.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
270 gramm bug'doy uni | |
200 gramm yumshatilgan sariyog' | |
170 gramm shakar | |
2 ta tuxum | |
30 gramm kakao kukuni | |
2 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
Nachinka uchun |
|
120 gramm smetana | |
100 gramm yumshatilgan sariyog' | |
2 ta tuxum | |
70 gramm shakar | |
40 gramm bodom uni | |
30 gramm bug'doy uni | |
30 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i | |
1 choy qoshiq dr.Oetkerdan qabartma | |
2 ta qora anjir |