Avokadoli bruskettalar
Masalliqlar:
-
6-8 bo'lak chiabatta
-
3-4 osh qoshiq tvorogli pishloq
-
2 dona avokado
-
1 dona tuxum
-
4 dona dumaloq motsarella pishlog'i
-
3-4 dona pomidor cherry
-
100 gramm feta pishlog'i
-
sepish uchun zig'ir urug'chalari
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
ozroq ko'katlar
-
1 osh qoshiq zaytun moyi
-
bir nechta tomchi limon sharbati
Yo’nalishlar
Avokadodan tayyorlanilgan bruskettalar italyan oshxonasining eng sevimli yeguliklaridan biri hisoblanadi.
Asos sifatida esa xohlagan mahsulotlaringizdan solishingiz ham mumkin. Chiabatta nonlari esa bunday bruskettalarga o’zgacha maza bag’ishlaydi.
Masalliqlar:
6-8 bo'lak chiabatta | |
3-4 osh qoshiq tvorogli pishloq | |
2 dona avokado | |
1 dona tuxum | |
4 dona dumaloq motsarella pishlog'i | |
3-4 dona pomidor cherry | |
100 gramm feta pishlog'i | |
sepish uchun zig'ir urug'chalari | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ozroq ko'katlar | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
bir nechta tomchi limon sharbati |
Chiabatta nonini bo'laklarga bo'lamiz. Ozroq zaytun yog'idan sepib, tovada qizartirib qovurib olamiz.
Avokadoni po'stini archib, danagini olib tashlaymiz.
Sanchiqda ezib, tuz va murch sepib aralashtiramiz.
Ozroq zaytun yog'i va limon sharbatidan sepamiz.
Non bo'laklariga yupqa qilib tvorogli pishloqdan surtamiz, so'ng esa avokadoli pyuredan surtamiz.
So'ng ustini xohishga qarab bezatasiz:
- tuxumli pashotdan brusketta.
- cherri pomidori va motsarella pishlog'idan brusketta. Rayhon va pesto qaylasi bilan birga tortish mumkin.
- Feta pishlog'i va avokado bo'lakchalaridan brusketta.
- Feta pishlog'i va qovoq urug'laridan brusketta.
- avokado bo'lakchalaridan brusketta.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
6-8 bo'lak chiabatta | |
3-4 osh qoshiq tvorogli pishloq | |
2 dona avokado | |
1 dona tuxum | |
4 dona dumaloq motsarella pishlog'i | |
3-4 dona pomidor cherry | |
100 gramm feta pishlog'i | |
sepish uchun zig'ir urug'chalari | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ozroq ko'katlar | |
1 osh qoshiq zaytun moyi | |
bir nechta tomchi limon sharbati |